Naar boven

Treedo

Treedo

Soepel blijven bewegen

Soepel blijven bewegen speelt een belangrijke rol in ons leven, zeker naarmate we ouder worden. We willen graag in goede conditie blijven en leuke dingen blijven doen. Ons lichaam houdt de gewrichten soepel, maar soms kunnen we hierbij wel wat ondersteuning gebruiken. Glucosamine helpt soepel te bewegen.  Voor het behoud van soepele gewrichten is het belangrijk om dagelijks de juiste hoeveelheden Glucosamine binnen te krijgen. Treedo is een serie producten met o.a glucosamine, bestaande uit: Treedo Basis Plus, Treedo Combi Plus en Treedo Compleet. Treedo is een uniek stappenplan, afhankelijk van uw behoeften zijn er verschillende varianten verkrijgbaar. Uw drogist, apotheek of gezondheidswinkel kan u hier meer advies over geven.
Treedo Combi Plus Treedo Combi Plus 90 Tabletten 20,52 15,39
Meer info
Toevoegen

Wat is Treedo?
Soepel blijven bewegen speelt een belangrijke rol in ons leven, zeker naarmate we ouder worden. We willen graag in goede conditie blijven en leuke dingen blijven doen. Ons lichaam houdt de gewrichten soepel, maar soms kunnen we hierbij wel wat ondersteuning gebruiken. Glucosamine helpt soepel te bewegen.


Voor het behoud van soepele gewrichten is het belangrijk om dagelijks de juiste hoeveelheden Glucosamine binnen te krijgen.
Treedo is een serie producten met o.a glucosamine, bestaande uit: Treedo Basis Plus, Treedo Combi Plus en Treedo Compleet. Treedo is een uniek stappenplan, afhankelijk van uw behoeften zijn er verschillende varianten verkrijgbaar. Uw drogist, apotheek of gezondheidswinkel kan u hier meer advies over geven.

De producten van Treedo zijn hoog gedoseerd en zijn aangevuld met andere ingrediënten.

Het bijzondere van Treedo:
- Compleet assortiment: Basis Plus, Combi Plus en Compleet
- voor soepele gewrichten/helpt soepel bewegen (glucosamine)
- voor behoud en opbouw van gezond kraakbeen (vit. C)
- voor het behoud van bindweefsel (koper)
- voor het behoud van sterke botten en tanden (vit. D. calcium, Treedo Basis Plus en Combi Plus)
- draagt bij aan het behoud van de spierfunctie (vit. D, calcium, Treedo Basis Plus en Combi Plus)
- houdt gewrichtskapsels ontspannen (Boswellia serrata, Treedo Compleet)
- met een krachtige dosering Glucosamine
- positieve invloed op het hart en de gezondheid (Omega-3 vetzuren uit visolie, Treedo Compleet)


Elk Treedo product bevat glucosamine aangevuld met andere belangrijke ingrediënten. Treedo is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding.


Glucosamine in Treedo, voor soepele gewrichten
Glucosamine is een natuurlijk en lichaamseigen aminosuiker (eiwit) dat een bestanddeel is van glycosaminoglycanen (GAG). Het bezorgt de gewrichten stoffen die een onderdeel zijn van kraakbeen, bot, gewrichtskapsel, pezen en andere bindweefsels. Glucosamine speelt een rol bij de opbouw van het gewrichtsvocht.

Glucosamine is van belang voor het behoud van soepel en sterk kraakbeen in de gewrichten en helpt soepel te blijven bewegen. Het is een hoofdbestanddeel van gewrichtsvloeistof (synoviale vloeistof ) en speelt een rol bij de productie hiervan. Daarnaast wordt een deel van Glucosamine in het lichaam omgezet in Chondroïtine. Glucosamine in Treedo is afkomstig van schaaldieren.

Chondroïtine in Treedo, voor soepele gewrichten
Chondroïtine is een lichaamseigen stof en een bestanddeel van glycosaminoglycanen (GAG); rijk aan zwavel en verwant aan Glucosamine. Chondroïtine is een bestanddeel van kraakbeen. Chondroïtine wordt gewonnen uit dierlijke kraakbeen van onder andere haaien, runderen, kippen of varkens.


Hoe lang moet men Treedo gebruiken?
Het is moeilijk om één advies te geven, omdat iedere persoon anders is. Wilt u Glucosamine gebruiken, dan kunt u kiezen voor Basis Plus. Wilt u daarnaast ook Chondroïtine (500 mg) gebruiken, dan kunt u kiezen voor Combi Plus. Indien u echter een complete formule met Glucosamine en Chondroïtine (1200 mg), Omega-3 vetzuren en andere werkstoffen, dan kiest u voor Treedo Compleet. Start minimaal 1 à 2 maanden met Treedo Compleet als intensieve kuur (voorheen Stap 1). Na 1 à 2 maanden kunt u overstappen op de onderhoudsdosering (voorheen Stap 2). Er zijn mensen die na 1 verpakking overstappen, of mensen die pas na 4 maanden overstappen, maar er zijn ook mensen die niet overstappen.
In principe mag iemand stap 1 blijven gebruiken. De ervaring leert ons dat de mensen meestal Treedo Stap 2 blijven slikken. Al is dat soms niet in de aanbevolen dosering, maar in een lagere dosering.