Naar boven

Sophie Green

Wist u dat u ook plastic vrij kunt wassen? Dat is mogelijk dankzij de One Bottle Philosophie van SophieGreen. Om te wassen gebruikt u voortaan dezelfde fles die u vult met water uit de kraan en de speciaal door SophieGreen ontwikkelde eco refill producten.

SophieGreen plasticvrije verpakking

Veel was- en schoonmaakmiddelen zijn verpakt in een plastic fles. Niet zo vreemd natuurlijk. Je kunt het vochtige wasmiddel onmogelijk in papier of karton verpakken. Hoewel de ecologische schoonmaakmiddelen die u vindt op Vitatheek.nl in gerecycled plastic zitten, gaat SophieGreen nog een stap verder. Onder het motto 'Zo schoon. Zo simpel. Zo slim.', bedachten ze een uniek concept: de filosofie van één fles.

Uw eigen fles voor het leven

De One Bottle filosofie houdt in dat u eenmalig een Bottle4Life fles van SophieGreen aanschaft of gewoon een fles van uzelf gebruikt. Op die manier helpt u op een even eenvoudige als slimme manier aan een schoner milieu. En niet in de laatste plaats aan het verminderen van de grote hoeveelheid plastic die wij met zijn allen weggooien.

Slim schoonmaakproduct

'Het kan ook anders!' SophieGreen profileert zichzelf als hét antwoord op het wereldwijde probleem van de plastic afvalberg en plastic soep in zee waar onze planeet danig onder lijdt. Een slim schoonmaakproduct is dan ook meer dan een fris en schoon huis, zo vindt het bedrijf.

Zelf water en eco-fill poeder toevoegen

Wasmiddelen bestaan voor 80 procent uit water. Dat kunt u ook gewoon uit de kraan halen. De andere twintig procent van het schoonmaakmiddel bestaat uit een krachtig eco-refill poeder. Met 750ml kraanwater en enkele theelepels eco refill poeder heeft u al genoeg voor een hele wasbeurt.

De SophieGreen refill producten hebben verschillende geurcombinaties en zijn verkrijgbaar als keuken-, bad en allesreiniger. Kies uw favoriete refill product(en) in onze webwinkel en profiteer van een aantrekkelijke korting.