Naar boven

Optimax

Bestel uw Optimax producten eenvoudig online bij Vitatheek, uw betrouwbare drogist. Ruime keuze uit Optimax producten in verschillende varianten. Wist u dat u bij Vitatheek altijd hoge korting krijgt? Bekijk het ruime aanbod en bestel uw producten eenvoudig online.
Optimax Oesterkalk Calcium + Vitamine D3 Optimax Oesterkalk Calcium + Vitamine D3 90 Tabletten
10,49 7,87
Meer info
Toevoegen
Optimax Cranberry Optimax Cranberry 150 Capsules
25,99 19,49
Meer info
Toevoegen
Optimax Scholieren Weerstand Optimax Scholieren Weerstand 60 Kauwtabletten
13,49 10,12
Meer info
Toevoegen
Optimax Frutin Maagtabletten Optimax Frutin Maagtabletten 50 Kauwtabletten
10,49 7,87
Meer info
Toevoegen
Optimax Arizona Knoflook & Lecithine Optimax Arizona Knoflook & Lecithine 180 Vegicaps
25,99 19,49
Meer info
Toevoegen
Optimax Kinder Multi Aardbei Optimax Kinder Multi Aardbei 180 Kauwtabletten
19,99 14,99
Meer info
Toevoegen
Optimax Kinder Multi Vanille Optimax Kinder Multi Vanille 90 Tabletten 12,49 9,37
Meer info
Toevoegen

Optimax

Optimax is de zeer succesvolle productlijn van Nutrivital. Alle producten in de Optimax serie worden zoveel mogelijk samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten van goede kwaliteit. Optimax is als productlijn zeer compleet. Het meest bekende voedingssupplement uit de Optimax serie is wel de Totaal Plus. Ook heeft Optimax een grote hoeveelheid kindervitaminen in haar assortiment. In de Optimax serie speciaal voor kinderen zijn de voedingssupplementen Kinder Multi, Kinder Calcium en Kinder vitaminen bekende producten.
Kinderen zitten nog volop in de groei en juist dan zijn vitaminen en mineralen belangrijk. Hier heeft Optimax haar assortiment kinder vitaminen zorgvuldig op samengesteld met een kritische houding ten opzichte van suiker toevoegingen en geur-, kleur- en smaakstoffen.
 
Alle producten van Optimax worden uitvoerig onderzocht voordat ze op de markt komen. De prijs kwaliteit verhouding is gunstig, zeker na aftrek van de korting die u in onze webshop ontvangt op uw aankopen.
 
Optimax; voedingssupplementen voor jong en oud