Naar boven

Nyda

NYDA Plus met applicator is een anti-luis behandeling op basis van twee stappen. De eerste stap zorgt ervoor dat het dimeticon (vloeistof) diep in het ademhalingssysteem van de luis binnendringt. In de tweede stap verdikt NYDA zich en sluit het ademhalingssysteem onomkeerbaar af.

Zodra luizen behandeld worden met een product van NYDA tegen luizen en neten, leidt dit binnen een minuut tot een knock-out van de parasieten. NYDA heeft echter één uur inwerktijd, zodat ook de neten en larven gedood worden. Na één uur kunnen de dode luizen en neten met een luizenkam uit het haar gekamd worden.

De luizenkam is ook apart verkrijgbaar, net als de luizen- en neteneitjes spray.
Luizen bestrijden doet u met Nyda. Bestel eenvoudig hier online.
Nyda Plus Met Kam Applicator Nyda Plus Met Kam Applicator 100 Milliliter
19,99 12,99
Meer info
Toevoegen
Nyda Luizenneteneitjes Spray Nyda Luizenneteneitjes Spray 50 Milliliter 13,99 9,09
Meer info
Toevoegen
Nyda Luizenkam Metaal Nyda Luizenkam Metaal 1 Stuks 9,50 6,17
Meer info
Toevoegen
NYDA is een preparaat op basis van het unieke 2 stappen dimeticon. De eerste stap zorgt ervoor dat het dimeticon diep in het ademhalingssysteem van de luis binnendringt. In de tweede stap verdikt NYDA zich en sluit het ademhalingssysteem onomkeerbaar af. Zodra luizen met NYDA behandeld worden, leidt dit binnen een minuut tot een knock-out van de parasieten. NYDA heeft echter één uur inwerktijd, zodat ook de neten en larven gedood worden. Na een uur kunnen de dode luizen en neten met een luizenkam uit het haar gekamd worden.