Naar boven

Manuka Health

Manuka health

Natuurlijke gezondheid in Nieuw Zeeland

Manuka Health is opgericht in 2006. Geïnspireerd door de wetenschap dat Nieuw Zeelandse bijenproducten speciale en unieke gezondheidseigenschappen hebben, werden we gedreven door de wens om wetenschap te gebruiken om deze unieke natuurlijke producten te begrijpen en te gebruiken, en om ze te delen met de wereld. Tegenwoordig bestaat Manuka Health uit een groeiend team van toegewijde specialisten (ongeveer 1,5 miljard bijen en 140 mensen), die onze Manuka honing, Propolis, Royal Jelly en New Zealand Gourmet-honing zorgvuldig verzorgen en voeden om de levende energie van de natuur in Nieuw Zeeland te vangen.

SNEL VINDEN: Manuka Health 250

MEEST VERKOCHT: Manuka Health Honing MGO 250

Meer over Manuka Health

Met behulp van toon aangevend wetenschappelijk onderzoek, is Manuka Health een pionier op het gebied van ontwikkeling van het groeiende aanbod van innovatieve natuurlijke producten waarbij gebruik wordt gemaakt van de unieke natuurlijke eigenschappen van bioactieve stoffen die uitsluitend in de Nieuw Zeelandse inheemse flora en fauna voorkomen. Manuka Health werkt samen met vooraanstaande wetenschappelijke onderzoekscentra in Japan, de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Australië en Nieuw-Zeeland om de werkzaamheid van de producten, waaronder MGO Manuka Honing, BIO30 Nieuw Zeelandse Propolis, functionele voedingsmiddelen en supplementen en de MGO Manuka honing, die als basis dient voor zowel de wondverzorging als huidverzorging, te onderzoeken.

ORIGINELE MANUKA HONING UIT NIEUW ZEELAND
Manuka Health’s Manuka Honing is een 100% natuurlijke Manuka Honing uitsluitend afkomstig uit Nieuw Zeeland. Manuka Health produceert, verwerkt en verpakt al haar Manuka Honingen in Nieuw Zeeland. Manuka Health test al haar honingen op Methylglyoxal (MGO), Dihydroxyaceton (DHA) en Hydroxymethylfurfural (HMF) -niveaus, kleur, geleidbaarheid, smaak, aroma, aanwezigheid van het Manuka-type pollen, vochtgehalte en microbiologische parameters. 100% betrouwbaar, 100% meetbaar, 100% origineel!

ONZE TOEWIJDING
100% Natuur; onderbouwt door Wetenschap. Om een breed productaanbod van natuurlijke gezondheidsproducten te maken, die gekenmerkt worden door kwaliteit, innovatie en unieke eigenschappen die voortkomen uit de pure natuur van Nieuw Zeeland, wordt gebruik gemaakt van de laatste technische en wetenschappelijke ontwikkelingen en inzichten om de unieke eigenschappen, waaronder de kenmerkende Nieuw Zeelandse bioactiviteiten, met wetenschap te onderbouwen. 100% pure bio-actieve ingrediënten; Onze Garantie.

LEIDER OP VAKGEBIED
Manuka Health is het eerste bedrijf ter wereld dat een nauwkeurig, wetenschappelijk certificatiesysteem voor Manuka Honing op basis van de concentratie van de bioactieve stoffen, Methylglyoxal, wist vast te stellen. Dit certificatiesysteem is het resultaat van onderzoek aan het Institute of Food Chemie aan de Technische Universiteit van Dresden in Duitsland onder leiding van professor Thomas Henle. Professor Henle en zijn team waren de eerste om te documenteren dat de verbinding die in eerste plaats verantwoordelijk is voor de niet-peroxide zeer unieke activiteit van Manuka Honing Methylglyoxal was. Met ingang van 2006 was de ‘unieke manuka factor‘ niet langer onbekend en staat nu bekend als MGO. Ondanks het verzet tegen dit nieuwe onderzoek en het juist met open armen te verwelkomen, is het testen op de activiteit van Methylglyoxal uitgegroeid tot de standaard van laboratoria en producenten van Manuka Honing. Manuka Health blijft leider in deze industrie door gebruik te maken van het beste wetenschappelijke onderzoek en de meest innovatieve productontwikkeling.

GEGARANDEERDE EN VERTROUWDE KWALITEIT
Wij ontwikkelen, produceren en brengen zelf onze producten op de markt om ervoor te zorgen dat wij zelf de controle houden over de kwaliteit bij elke stap tijdens het proces. Alle honing die we gebruiken moet voldoen aan onze strenge kwaliteits-en veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat de niveaus van bioactieve verbindingen worden gehandhaafd. Ons uitgebreide systeem geeft ons de mogelijkheid om alles te traceren van bijenkorf tot eindproduct. Elke partij wordt getest in ons ISO 17025-gecertificeerd laboratorium om de niveaus van diastase, DHA, HMF en methylglyoxal te kunnen meten en de inhoud te controleren voordat deze wordt verwerkt in onze RMP-gecertificeerde, state-of-the-art faciliteit in Te Awamutu, Nieuw Zeeland.