Naar boven

Rozemarijnolie

Er zijn geen resultaten gevonden voor de zoekopdracht.
Verder winkelen
Rozemarijnolie speciaal voor uw haar bestelt u bij Vitatheek!

Wat is rozemarijnolie

Rozemarijnolie wordt gemaakt van de bloemen van de rozemarijnplant. Uit de kleine blauw-met-witte bloemetjes wordt olie gedestilleerd. De plant bloeit van maart tot mei. Rozemarijnolie werd al in het oude Rome en Griekenland gebruikt. De Grieken en Romeinen zagen rozemarijn als heilige plant met magische krachten. Het was dan ook een favoriet cadeau bij geboorten, huwelijken en andere feestelijke aangelegenheden.

Toepassing rozemarijnolie

Tegenwoordig wordt rozemarijnolie vaak gebruikt om haar te laten glanzen en ter voorkoming van droog haar en droge haarpunten. In het assortiment van Vitatheek treft u etherische rozemarijnolie en speciale rozemarijnhaarolie of lotion. De olie kan op het haar worden aangebracht, even laten intrekken en hierna lekker wassen. Na het wassen kunt u ook een paar druppels rozemarijnolie over het vochtige haar verdelen. (De etherische olie dient verdund op het haar aangebracht te worden. De gebruiksvoorschriften staan per product beschreven.)

Rozemarijnolie voordelig bij Vitatheek

Bij Vitatheek bestelt u eenvoudig rozemarijn(haar)olie. U ontvangt op uw bestelling 10 tot 25% korting. Deze korting bieden we op uw gehele bestelling. Dus ook op andere (biologische) etherische oliejasmijn oliepepermuntolie capsules of eucalyptus olie.