Naar boven

Pepermuntolie

Cruydhof Patchouli Olie Indonesie Cruydhof Patchouli Olie Indonesie 200 Milliliter 71,00 63,90
Meer info
Toevoegen
Op zoek naar pepermuntolie capsules? Koop bij Vitatheek; de goedkope online drogist!

Wat is pepermuntolie

Pepermuntolie is een etherische olie dat wordt gewonnen uit de pepermuntplant. Met name de zogenoemde bovengrondse delen van de pepermuntplant worden gebruikt om olie van te maken. De geur van pepermunt is scherp en fris. In de cosmetische en voedselindustrie is pepermunt daarom populair als geur- en smaakstof.

Pepermuntolie, capsules of blad

Pepermuntolie kan op verschillende manieren worden gebruikt. In het brede assortiment van Vitatheek is pepermunt verkrijgbaar als olie, capsule, los blad en thee. De frisse pepermuntgeur heeft een verkwikkende invloed en leent zich goed voor etherische olie in een klein flesje, massageolie en badolie. Ook kunt u bij Vitatheek pepermuntolie capsules kopen. In het assortiment van Vitatheek treft u eveneens heerlijk geurend pepermuntblad en smaakvolle losse thee.

Pepermuntolie of capsules koopt u bij Vitatheek

Met meer dan 65.000 artikelen is Vitatheek een zeer complete online drogist. Bovendien betaalt u bij Vitatheek nooit teveel. U krijgt van ons altijd 10 tot 25% korting op uw aankopen. Dat geldt ook voor andere oliën zoals biologische etherische olie, jasmijn olie, avocado olie en rozemarijn haarolie.

Pepermuntolie capsules koopt u bij Vitatheek; de goedkope online drogist!

KAG-nr. 4180-0615-0706