Naar boven

One bottle filosofie

Onder het motto zo schoon, zo simpel, zo slim kwam SophieGreen met een nieuw concept. De One Bottle Philosophie, oftewel vul zelf uw fles! Dankzij dit even simpele als doeltreffende idee gebruikt u voortaan zeep zonder dat er plastic hoeft te worden aangeschaft. SophieGreen wil op deze manier duidelijk maken dat het ook anders kan. "Kleine moeite, wereldse impact!"

Sophiegreen Keukenreiniger Sunny Lemon Navul Sophiegreen Keukenreiniger Sunny Lemon Navul 28 Gram 3,59 3,23
Meer info
Toevoegen

Waarom Eco-refill?

De meeste wasmiddelen bestaan voor 80 procent uit water. Dat kunt u zelf ook toevoegen, bedacht SophieGreen. En op die manier kun je voorkomen dat de berg met plastic afval maar blijft groeien. SophieGreen ontwikkelde daarom speciale eco-refills die een krachtig oplospoeder bevatten. Hieraan voegt u zelf 750ml water toe.

Schoonmaken met dezelfde fles

Door gebruik te maken van de eco-refill producten kunt u keer op keer dezelfde fles vullen. Slim? Zeker weten! En u bent verzekerd van een op en top milieuvriendelijk schoonmaakmiddel. U kunt daarvoor een eigen fles gebruiken of eenmalig de speciale, duurzame Bottle4Life fles van SophieGreen aanschaffen. Deze is gemaakt van bioplastic.

Eco-refill producten

In onze webwinkel vindt u diverse eco-refill producten waarmee u uw keuken en badkamer kunt schoonmaken. Ook een allesreiniger ontbreekt niet in het assortiment van SophieGreen. Een lekker sopje maken? Een theelepel Sophiegreen Allesreiniger Sopje Spring Garden ia al genoeg voor een emmertje sop!

Speelse en rebelse geuren

De ecologische schoonmaakmiddelen van SophieGreen worden stuk voor stuk gekenmerkt door bijzondere geuren die ingrediënten bevatten als citroensap, soda, groene zeep en eucalyptus. Deze oude vertrouwde ingrediënten zijn op een speelse en rebelse manier gemengd met thee, sinaasappel en patchouli. U vindt ze terug in Sophie’s Blue Rebel, Sunny Lemon, Orange Patchouli en White Pearl. Absoluut de moeite waard om ze allemaal uit te proberen!