Naar boven

Win een Voedingsadvies

Bestel voor 31 december en maak kans op een GRATIS VOEDINGSADVIES t.w.v. €199!

Dat gezond eten en leven belangrijk is, valt niet te ontkennen. Maar wat is nu precies gezond? Dat hangt natuurlijk deels af van uw levensstijl (sport u bijvoorbeeld veel of heeft u juist een zittend beroep), maar een aantal dingen gelden voor iedereen. Wist u bijvoorbeeld dat plantaardig eten voor iedereen goed kan zijn? Vegetarisch eten hoeft allang geen probleem meer te zijn. Er zijn mogelijkheden te over.

Wilt u weten wat nou echt een gezond eetpatroon voor ú is? Bestel dan nu en maak kans op

3 MAANDEN PROFESSIONEEL VOEDINGSADVIES op maat
PREMIUM ZILVER pakket t.w.v. €199,-


Dit persoonlijke afslankadvies wordt u aangeboden door online-afslanken.nl. U wordt 3 maanden lang online en telefonisch gecoached. Ideaal als u weinig tijd heeft en toch het een en ander wilt bereiken. 

Hoe maakt u kans?
Shop uiterlijk op 31 december in de Vitatheek webshop en u dingt automatisch mee naar deze mooie prijs. De winnaar wordt geloot uit alle bestellers en wordt persoonlijk door ons bericht. Dat is nog een een goed begin van 2019!


Professionele begeleiding

U wordt 3 maanden lang voorzien van professionele begeleiding van een gecertificeerde diëtiste. Het handige e-health systeem biedt u de mogelijkheid intensieve begeleiding te krijgen zonder dat u tijd voor bezoekjes aan de diëtiste hoeft in te plannen. U krijgt dezelfde professionaliteit als bij een fysieke diëtiste, maar met de flexibiliteit van online! 
U bent bij deze voedingsdeskundige geen nummer. U krijgt advies dat op uw persoonlijke situatie is afgestemd. Heeft u andere gezondheidsklachten, zoals diabetes, een hoog cholesterolgehalte of een allergie, dan wordt dat ook meegenomen in het professionele voedingsadvies. PREMIUM ZILVER pakket - online-afslanken.nl
Wat krijgt u nu eigenlijk als u dit pakket wint? Nou, dat is niet mis!

  • Telefonisch intakegesprek
  • 12 x wekelijks een telefonisch consult
  • Toegang tot alle afslankrecepten
  • Een handige boodschappenlijst
  • Elke maand een nieuwe groente- en fruitkalender
  • Lichaamsgewicht en vetpercentage bijhouden in uw account
    En dat helemaal GRATIS!
Niet wachten tot eind december en u nu al aanmelden? Dat kan! U dingt dan gewoon mee naar de prijs. Als u in de prijzen valt wordt het met u verrekend.

Bekijk meer op online-afslanken.nl