Naar boven

Win een Everdure Cube Barbecue t.w.v. €169,-


Deze actie is afgelopen.
Ziet u uzelf deze zomer ook wel lekker barbecueën? Plaats dan nú uw bestelling van minimaal  €100,- en maak kans op een superdeluxe Everdure Barbecue Cube ter waarde van €169,-!

Everdure is een merk van de Britse sterrenchef Heston Blumenthal. Hij heeft al zijn streven en perfectie samengebracht in deze super mooie, maar vooral ook hele handige barbecue. Hij is licht in gewicht en compact, dus eenvoudig te gebruiken in uw tuin, maar ook op een balkon, op de camping of waar u maar wilt. Daarnast kunt u hem ook gebruiken als tafelbarbecue. Er zitten ook hele handige uitklaptableaus in, waarop u allerlei spullen kwijt kunt tijdens het barbecueën. De Cube is verkrijgbaar in het zwart, wit, oranje, grijs en mint. De kleur is op basis van beschikbaarheid. Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door het gloednieuwe, exclusieve barbecuemerk Fajrando.com

Ziet u het al voor u? Bestel dan uiterlijk dinsdag 8 mei op Vitatheek.nl en maak kans op deze 'hotte' prijs.
De winnaar krijgt woensdag 9 mei persoonlijk bericht van ons.

Shoppen op Vitatheek.nl
 
 
EVERDURE by Heston Blumenthal

De EVERDURE barbecues zijn bedacht en ontworpen door de Britse topchef Heston Blumenthal. De Cube is zijn eerste pareltje. Deze sterrenchef heeft al zijn kennis, ervaring en wensen samengevoegd in deze perfecte barbecue. Hij is niet alleen heel stijlvol geworden, maar ook heel praktisch in gebruik. En u kunt dat nu zelf ervaren!

Meer weten over de Everdure Cube of hem zelfs al zelf bestellen? Fajrando is een van de exclusieve aanbieders van deze mooie barbecue.  

Heb je de barbecue besteld en win je daarna de prijs? Dan verrekenen we dat natuurlijk. U dingt natuurlijk nog steeds mee naar deze mooie prijs.

Naar Fajrando.com