Naar boven

Welk gratis extraatje kiest u?

PROBEER GRATIS UIT: Vitamine C

Probeer nu GRATIS Vitamine C van Lucovitaal of Golden Naturals uit. Beide zijn kwalitatief hoogwaardige merken die al lange tijd een verdiend plekje in de Vitatheek etalage hebben. Vitamine C is een belangrijk onderdeel in de ondersteuning van uw algehele weerstand. Probeer het daarom nu zelf uit en kies snel uw gratis extraatje. 

Deze deal geldt van 5 t/m 8 maart bij een bestelling vanaf €65,- en zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij, want op=op. Maximaal één gratis product per persoon.

Hoe krijgt u uw extraatje?
Heel eenvoudig. Bij het plaatsen van uw bestelling vult u één van de twee kortingscodes in. Het artikel naar keuze wordt dan gratis en voor niets aan uw bestelling toegevoegd.

Kortingscode Vitamine C van Lucovitaal: VITC-LV
Kortingscode Vitamine C van Golden Naturals: VITC-GN


Goed voor de weerstand

Vitamine C speelt een belangrijke rol in uw algehele weerstand. Bovendien ondersteunt het bij de vorming van bindweefsel en de opname van ijzer. Best wel belangrijk dus. En dan speelt het ook nog een rol als antioxidant in uw lichaam.

Vitamine C zit in heel veel verschillende voeding, zoals in veel groente (koolsoorten) en fruit (kiwi's, bessen, citrusfruit) en aardappelen. Bij een gevarieerde voeding kunt u veel al uit uw voeding halen. Toch kan het soms voorkomen dat u niet voldoende binnen krijgt of dat uw weerstand wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Een voedingssupplement kan dan een uitkomst zijn.