Naar boven

Vitakruid

HEALTH FOR LIFE

De doelstelling van Vitakruid is om mensen te helpen gezond en vitaal te blijven en te blijven bewegen. De hoogwaardige Vitakruid voedingssupplementen helpen daarbij. Voor alle leeftijden kan het prettig zijn om voedingssupplementen te gebruiken om uw lijf soepel te houden. Bewegen is essentieel voor het leven, en de Vitakruid supplementen die aansluiten bij hun orthomoleculaire (alternatieve) aanpak ondersteunen dat. De producten van Vitakruid onderscheiden zich van andere voedingssupplementen op basis van dosering, de opneembaarheid en de werkzaamheid. 

Bekijk alle Vitakruid producten

Top 5 Vitakruid 

1: Vitakruid Magnesium

Vanwege de hoge dosering magnesium tauraat draagt dit product onder andere bij aan de vermindering van vermoeidheid en aan de normale werking van uw spieren. Er is ook vitamine B6 aan toegevoegd.

Bekijk Vitakruid Magnesium
 
2: Vitakruid Atrimove

Net een hoge dosering vitamine B6 en vitamine C draagt dit product bij aan het soepel houden van uw lichaam. Beweging is belangrijk, zorg goed voor uw lichaam met Atrimove.

Ook in handige 2-pack te verkrijgen met 25% korting.

Bekijk Vitakruid Atrimove
 
3: Vitakruid Curcuma

Curcuma is een extract dat komt van de curcuma longa wortel. Het is een sterke anti-oxidant die ondersteuning biedt bij de bescherming van weefsel en gezonde cellen.

Bekijk Vitakruid Curcuma
 
4: Vitakruid Vitamine B12 Combi

Met dit vitaminepreparaat neemt je lichaam B12 extra goed op via het mondslijmvlies onder de tong. Er wordt gebruik gemaakt van biologische ingrediënten, waaronder biologisch foliumzuur in hoge doseringen.

Bekijk Vitakruid B12
 
5: Vitakruid Visolie Forte Epadha

Deze visolie voorziet u van een hoge dosering EPA en DHA, de belangrijkste Omega-3 vetzuren. Er is bovendien vitamine E aan toegevoegd.

Bekijk Vitakruid Visolie Forte Epadha