Naar boven

Valentijnscadeau ideeën

Heeft u al een Valentijnscadeautje? Het kan soms lastig zijn om iets te verzinnen. U moet maar zo denken: het gebaar is vaak het belangrijkste. Met een klein presentje en een gezellige dag samen genieten jullie waarschijnlijk nog het allermeest.
Wij hebben een paar Valentijnscadeau-ideeën op een rijtje gezet. Kleine presentjes voor hem en haar die goed in de smaak vallen. Bestel op tijd zodat u het op tijd in huis heeft. Aan uw pakketje is aan de buitenkant niet te herkennen wat er in zit. Dus ook als uw partner het pakketje toevallig aanneemt, is het nog steeds een verrassing.

Fijne Valentijnsdag!

Valentijnscadeau voor haar
Urtekram haarverzorgingsset

Naar Noors recept: een mooie cadeauverpakking met heerlijke verzorging voor het haar. Naar Noorse bes geurende shampoo en conditioner. En wist u dat deze set 100% organic is?

Bestellen
Luxury gift set voor de hand

Luxe verzorgingsset voor de handen in een mooie cadeauverpakking. Deze set bevat hand wash en hand lotion. Ook deze producten van Treets zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Bestellen
Walden giftset natuurlijk parfum

Voor de bewuste vrouw is deze giftset met natuurlijk parfum een echte aanrader. 100% natuurlijk, vegan en niet op dieren getest. Bestaande uit 5 verschillende lekkere geuren.

Bestellen
 
Valentijnscadeau voor hem
Axe Showergel

Met het risico dat hij hordes vrouwen achter zich aan krijgt. Maar een Axe showergel valt altijd in de smaak. Verkrijgbaar in verschillende mannelijke geuren.

Bestellen
Armani Acqua di Gio Homme

Heerlijke eau de toilette met een typische mannengeur. Al sinds 1996 een van de meest populaire herengeuren.

Bestellen
Davidoff Cool Water Aftershave

Voor coole mannen. Een verfrissende geur gebaseerd op diverse kruiden. 


Bestellen