Naar boven

Solgar

 

Welkom bij Vitatheek, de online drogist! U heeft gezocht op Solgar vitamine of voedingssupplementen. Vitatheek biedt het merk Solgar niet aan. Wel vindt u hier een aantal vergelijkbare merken, van deze of betere kwaliteit en voor hele scherpe prijzen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar Solgar Vitamine C, dan is de Vitamine C van Now wellicht wat voor u. U heeft al 100 tabletten voor €11,62 en er zijn allerlei varianten. 500 of 1000 microgram, tabletten of poeder, etc. 
Zoekt u Solgar magnesium? Denk dan eens aan de gerenommeerde Bonusan magnesium.

We geven u op deze pagina graag een aantal tips voor producten die vergelijkbaar zijn met Solgar B12, Vitamine D3, Magnesium, Probiotica en meer. Kwaliteit en een scherpe prijs staan hoog in het vaandel.


 
Alternatieven voor Solgar
Now magnesium als alternatief voor Solgar magnesium
Now

"Een goede gezondheid is de basis van een gelukkig leven", aldus het motto van Now. Met het uitgebreide en perfect uitgedachte assortiment van Now supplementen ondersteunt u uw gezondheid optimaal.

Snel vinden: Now B12 | Now Vitamine D3 (druppels & tabletten) | Now Magnesium

Bekijk alles van Now
Vitortho foliumzuur als alternatief voor Solgar foliumzuur
Vitortho

Vitortho staat voor betrouwbaarheid, innovatie en kwaliteit van Hollandse bodem. Er gaat veel aandacht naar ingrediënten die het beste door ons lichaam opgenomen worden en daarmee bijdragen aan meer vitaliteit.

Snel vinden: Vitortho FoliumzuurVitortho Ester C | Vitortho Vitamine B12

Bekijk alles van Vitortho
Orthica magnesium als alternatief voor Solgar magnesium
Orthica

De prijs-kwaliteitverhouding van de Orthica supplementen is echt uitmuntend. Orthica probiotica en voedingssupplementen zijn de paradepaardjes van het merk. De Orthica producten zijn veelal afgestemd op de fase in uw leven waarin u zich nu bevindt.

Snel vinden: Orthica magnesium | Orthica probiotica | Orthica Multivitamine

Bekijk alles van Orthica
 
Bonusan Omega 3 als alternatief voor Solgar Omega 3
Bonusan

Bonusan is één van de populairste merken in voedingssupplementen. Met een zeer groot aanbod vindt u in de Vitatheek webshop ongetwijfeld wat u zoekt als alternatief voor de producten van Solgar. Van multivitamine tot Vitamine C en van Bonusan magnesium tot Omega 3.

Snel vinden: Bonusan Vitamine D | Bonusan Omega 3 visolie

Bekijk alles van Bonusan
Vitatheek Multivitamine als alternatief voor Solgar Multivitamine
Vitatheek SuperMulti 2000

Vergelijkbaar met de Solgar VM 2000. 100 zeer complete multivitamine tabletten met een unieke samenstelling van Echinacea, Ginseng en Spirulina. Vitamine B is een belangrijk onderdeel van deze multivitamine. Er zit een extra hoge dosering in.

Snel vinden: multivitamine bestellen


Bekijk de Multivitamine
Vitals Vitamine C als alternatief voor Solgar Vitamine C
Vitals

Vitals zorgt al sinds 1988 voor hoogwaardige voedingsupplementen. Elke dag wordt er gewerkt aan voedingssupplementen die elke dag weer een beetje beter worden. Vitals is een Nederlands bedrijf en weet als geen ander wat uw lichaam goed ondersteunt.

Snel vinden: Vitals elke dag senior (en andere levensfases) | Vitals Vitamine C

Bekijk alle Vitals supplementen