Naar boven

Nutrof Omega by Thea Pharma

Nutrof Omega is een speciaal ontwikkeld voedingssupplement door Thea Pharma. Thea Pharma is een onafhankelijk farmaceutisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in oogheelkunde. Al sinds 1994 is Thea Pharma bezig met onderzoek, ontwikkeling en marketing hiervoor. Continue onderzoek, kwaliteit en innovatie zijn de belangrijkste waardes binnen deze organisatie.

U bestelt Omega Thea voor €15,40 (30 capsules), €20,65 (60 capsules) of €60,95 (180 capsules).

Extra voordelig Nutrof Omega bestellen
 

Nutrof Omega Thea, het voedingssupplement voor úw ogen


Nutrof Omega Thea is een zorgvuldig ontwikkeld voedingssupplement specifiek voor de ogen, die het gezichtsvermogen beschermt en verbetert. Veel vaste gasten van de Vitatheek online drogisterij gebruiken het product graag. Nutrof Omega is rijk aan vitamines, mineralen en (Omega-3) vetzuren die ondersteuning bieden aan ons gezichtsvermogen.

Vitamines en mineralen beschermen de cellen tegen veroudering door hun antioxiderende werking. De verschillende pigmenten in onze ogen zijn essentieel, maar worden niet zomaar aangemaakt. Met behulp van voeding en/of voedingssupplementen kunnen deze pigmenten worden aangemaakt. Daarnaast helpen de Omega-3 vetzuren om het gezichtsvermogen gezond te houden.3 x waarom Omega Thea
1. Continue kwaliteit & innovatie

Thea Pharma innoveert al 150 jaar hun producten op basis van onderzoeken. Daarmee waarborgen zij de kwaliteit van hun producten.

2. Zorgvuldig ontwikkelde formule

De zorgvuldig ontwikkelde formule van Nutrof Omega voedingssupplement is volledig in balans en biedt maximale ondersteuning aan onze ogen.

3. Omdat uw ogen belangrijk zijn

Uw ogen verdienen alleen het allerbeste. Zorg daarom goed voor ze.

 


 

Nutrof Omega Thea Pharma Nutrof Omega Thea Pharma 60 Capsules
24,63 20,97
Meer info
Toevoegen
Thea Pharma Nutrof Omega 180 Capsules Thea Pharma Nutrof Omega 180 Capsules 3x60C
73,89 60,95
Meer info
Toevoegen
Nutrof Omega Thea Pharma Nutrof Omega Thea Pharma 30 Capsules 17,59 15,83
Meer info
Toevoegen