Naar boven

Nieuw van Lamberts: visolie

Lamberts visolie

Lamberts staat al decennialang haar mannetje als het gaat om voedingssupplementen, waaronder Lamberts visolie capsules in diverse varianten. Lamberts staat voor voedingssupplementen van super hoge kwaliteit. En niet alleen de bestaande Lamberts supplementen, maar ook nieuwe te ontwikkelen producten. Continu wordt het aanbod aangevuld met uitbreid getestte voedingssupplementen en vitaminen.

Ook nu zijn er weer een paar fantastische nieuwe of doorontwikkelde producten van Lamberts verkrijgbaar.
(Meer weten? Lees hier alles over het merk Lamberts).

 

Lamberts visolie en Q10 - Lamberts Pulse
Lamberts Pulse (Visolie + Q10)

Deze visolie capsules (omega 3 capsules) neemt u twee keer per dag en bevatten 1300mg zuivere visolie plús 100mc co-enzym Q10. De belangrijkste bestandsdelen van visolie/omega 3 zijn EPA en DHA.
Per 2 capsules Lamberts Pulse zit er in:
715mg EPA
286mg DHA
Q10 wordt vaak aanbevolen in combinatie met de omega 3 vetzuren EPA en DHA.

Bekijken & Bestellen
 
Lamberts visolie - Lamberts vegan DHA
Lamberts Vegan DHA

Nieuw van Lamberts is ook de Vegan DHA. DHA is dus één van de bestandsdelen van omega 3 (visolie) en belangrijk voor onze gezondheid. DHA draagt bij aan het behoud van een normale hersenfunctie en normaal gezichtsvermogen Het effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250mg. De Lamberts capsules bevatten dan ook 250mg per capsule.

Omega 3 of visolie wordt normaliter uit vis verkregen, maar het is ook mogelijk om een vegan variant te kiezen. Dat kan omdat het niet de vis zelf is die DHA aanmaakt, maar omdat het voorkomt in de algen die door vis gegeten worden. Mensen kunnen DHA ook direct uit de algen halen en zo uw vegan DHA capsules maken. Dus ook super geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bekijken & Bestellen

Lamberts Pulse (Visolie + Q10) Lamberts Pulse (Visolie + Q10) 90 Capsules 51,95 44,16
Meer info
Toevoegen
Lamberts Vegan Dha 250 Mg Lamberts Vegan Dha 250 Mg Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Geen vissmaak. 35,80 30,43
Meer info
Toevoegen