Naar boven

Leuk extraatje: €5 korting


In januari willen we allemaal vaak wat besparen. De feestdagen zijn duur geweest en we beginnen het jaar met goede voornemens. Om dat door te zetten helpen we u graag met besparen. U krijgt nu namelijk €5,- korting op uw bestelling.

De actie loopt nog tot en met 27 januari. Bestelt u voor die tijd voor €75,- of meer, dan krijgt u de €5,- korting. Fijn toch?

Kortingscode: 5JEK

Vul de kortingscode in bij uw winkelmandje voordat u gaat afrekenen. De korting wordt dan meteen verwerkt. U bestelt dan meteen voor de lagere prijs.

Direct shoppen op Vitatheek.nlDe Top 3 favoriete merken van Vitatheek shoppers
Bonusan voedingssupplementen

Bonusan is al sinds jaar en dag een van de meest geliefde merken van voedingssupplementen. Hoge kwaliteit. U weet waar u aan toe bent. 

Benieuwd naar de filosofie van Bonusan? Lees hier meer over het bijzondere merk.

Lees meer over Bonusan
TerraSana natuurvoeding

Voor TerraSana is een gezonde aarde het belangrijkste. Daarom vindt u van TerraSana de lekkerste voedingswaren van 100% biologische oorsprong. Geproduceerd met oog voor de natuur en omstandigheden.

Waarom TerraSana zo geliefd is? Ontdek het hier.

Ontdek TerraSana Natuurvoeding
Weleda Verzorging

We kennen allemaal de herkenbare flessen van Weleda shampoo of andere verzorging. Maar wist u ook dat de producten van Weleda 100% natuurlijk zijn? Daarom zijn veel bewuste Vitatheek shoppers fan van Weleda. Zo verwennen zij zichzelf en de natuur.


Lees meer over Weleda