Naar boven

Inspiratie - De R zit weer in de maand

De dagen worden weer korter en de temperatuur lager. Misschien wilt u er nog niet aan denken, met die prachtige zomer die we achter de rug hebben. Maar met de herfst in aantocht zijn veel mensen vatbaarder voor bijvoorbeeld een koutje. Het lichaam moet zich aanpassen aan veranderende omstandigheden en kan dan wel wat ondersteuning gebruiken. Vroeger zei men dat dat moment kwam 'als de R in de maand zat'. Uw weerstand op tijd ondersteunen - met een gezonde levensstijl en eventuele supplementen - is dan ook heel belangrijk.

Wist u eigenlijk dat veel vitaminen en mineralen met elkaar samenwerken en samen de spil in het complexe lichaam vormen? Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat u voldoende van álles binnen krijgt. Maar natuurlijk draagt voldoende slaap en genoeg beweging ook bij aan een goede weerstand.

Ga goed voorbereid de herfst in. Hieronder leest u meer over ondersteuning via voedingssupplementen. Zorg goed voor uzelf en geniet ook nog even van de nazomer!

Het team van Vitatheek.

 

Vitamine D ☀️

Zeker in de overgangsfase naar de herfst is het fijn als uw lichaam elke steun kan gebruiken. Wat dacht u van wat extra vitamine D nu u minder zonlicht ziet? (Vitamine D wordt namelijk aangemaakt onder invloed van zonlicht). Op ons blog leest u meer over wat vitamine D voor uw lichaam doet.


Vitamine C 🍊

Ook vitamine C is belangrijk voor uw algehele weerstand. Denkt u er niet voldoende van binnen te krijgen, of wilt u wat extra's? Denk dan eens aan (de biologische) Vitamine C van bijvoorbeeld Vitals. Geproduceerd met het oog op de natuur en een optimale ondersteuning voor uw gezondheid.


Vitamine A 🧀

Vitamine A is een beetje het onbekendere broertje van vitamine C en D, maar niet minder belangrijk. Het speelt namelijk een grote rol bij de weerstand.


Hoera voor Multivitamine 🌈

Heeft u geen behoefte aan één soort vitamine, maar wilt u uw lichaam in deze periode een gehele extra boost geven? Dan is een multivitamine net wat voor u. Ze zijn er in allerlei varianten, maar de multi's van Royal Green zijn bijvoorbeeld erg geliefd. Deze multi's zijn ook specifiek toegespitst op de verschillende behoeften van mannen en vrouwen.
Bekijk alle multivitaminen.