Naar boven

Inspiratie - De kleine wondertjes van deze wereld: baby’s

Bent u net ouder geworden van een klein wondertje? Dan weet u dat de geboorte van zo’n kwetsbaar klein mensje een hoop doet veranderen. Het brengt veel geluk, maar ook zorgen met zich mee. 

Wij denken graag met u mee en zetten hieronder een aantal leuke tips en producten op een rij.
 
Verzorging

Een babyhuidje is iets speciaals en verdient dan ook de juiste verzorging. Zoals Zwitsal altijd zegt: ‘niets is zo heerlijk als de huid van uw baby’. Dat zeggen zij niet voor niets, want al bijna 100 jaar zorgen zij voor verzorgingsproducten die passen bij de speciale eigenschappen van het babyhuidje.

Bestel hier uw Zwitsal producten
 

Naast Zwitsal heeft ook Weleda een zeer uitgebreid assortiment aan 100% natuurlijke babyverzorgingsproducten. Het is hun missie om de natuur beter te begrijpen en te benutten. Zij willen de natuur naar ons terugbrengen en producten maken met respect voor de natuur. Al meer dan 90 jaar zijn zij bezig met duurzame producten te ontwikkelen.  

Bestel hier uw Weleda babyverzorgingsproducten
 
Babyvoeding

NOTE: Borstvoeding is in de eerste 6 maanden van het leven van uw kleintje de primaire bron van voeding. Vanaf 4 maanden zijn de eerste groente- en fruithapjes alleen bedoeld als aanvulling op volledige borst- of flesvoeding. 

Baby's maken vanaf de geboorte een enorme ontwikkeling door. Juiste voeding is daarbij belangrijk. De groente- en fruithapjes van Nutricia Olvarit zijn hedendaags erg populair. Olvarit besteedt veel tijd aan onderzoek en de ontwikkeling van hun babyvoeding. Dit doen zij al sinds 1946. 

Bij de groente- en fruitpotjes van Olvarit speelt altijd één groente- of fruitsoort de hoofdrol. Zo leert uw kindje één voor één de groente- en fruitsoorten te herkennen en waarderen. Dat helpt bij de ontwikkelen van gezonde eetgewoonten.

Bestel hier de babyvoeding van Olvarit 
 

Bent u meer van biologische voeding? Dan is de babyvoeding van BabyBio een goede keuze. Deze voeding is gemaakt van biologische ingrediënten en de babyhapjes bevatten ook minder toegevoegde suiker en zout. Zo kan uw baby genieten van een gezonde en gemakkelijk verteerbare maaltijd.

Bestel hier de babyvoeding van BabyBio 
 
Luiers, luiers en nog eens luiers.

Laten we vooral de luiers niet vergeten. Wat moet je tenslotte zonder luiers met zo’n mooi klein wondertje. En laten we niet vergeten: de keuze in luiers is reuze. En u gaat ze reuze vaak gebruiken. 😉 Waar gaat u voor, de wegwerpluiers of de wasbare?

Wegwerpluiers zijn makkelijk. Zijn ze vies, dan gaan ze de prullenbak in en gaat een nieuwe luier om. Wilt u wat milieuvriendelijker zijn, dan zijn de wasbare luiers nog altijd de betere keuze. Zeker wanneer u de luiers niet in de droger doet, maar gewoon aan de waslijn hangt en laat drogen. Echter zijn er tegenwoordig ook wegwerpluiers die op een milieuvriendelijke manier geproduceerd zijn.

TIP: Let op dat u geen wasverzachter gebruikt bij het wassen. Katoenen luiers nemen dan minder vocht op en babyhuidjes zijn er gevoelig voor.

Wegwerpluiers

           Bestel hier Pampers.                                                            Bestel hier Muumi luiers.                                                          Bestel hier Bambo luiers. 

Wasbare luiers
   
    Bestel hier de wasbare luiers van Basics.