Naar boven

Inspiratie - Afvallen in 2018

Afvallen in 2018?

Het is weer tijd voor goede voornemens! Samen met vele anderen nemen we ons dit jaar opnieuw voor om nu écht gezonder te gaan leven en meer te gaan sporten. Afslanken is één van de meest genomen goede voornemens in Nederland. We horen vaak verhalen van mensen bij wie de goede voornemens na verloop van tijd in het niets opgelost lijken te zijn. Maar wat we niet vaak horen, zijn de vele succesverhalen van mensen die zich wél aan hun voornemens houden. Er zijn namelijk ook veel mensen bij wie het wél lukt. En waarom zou u niet diegene zijn?

Afvallen is niet makkelijk en u moet er hard voor werken. Maar er zijn verschillende producten die het afslanken kunnen ondersteunen. Zo wordt afvallen in 2018 net een stukje makkelijker voor u.

Begin ook met afvallen

Aanbiedingen

Luid 2018 goed in met een gezonde levensstijl. Kies het dieet dat het beste bij u past om gezond af te vallen. Bij Vitatheek helpen we u graag een handje door u op de hoogte te houden van aanbiedingen op dieetproducten. Deze producten ondersteunen het afvalproces, naast een gezonde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van een aanbieding? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

En om het nieuwe jaar goed te beginnen, worden al uw dieetproducten vanaf €30,- gratis verzonden.

Lees ook: 5 tips om uw huid te verzorgen in de winter

Het is winter. U merkt het aan uw huid. Die wordt droger en er komen sneller barstjes in uw lippen. U zit meer tijd binnen met de verwarming een graadje hoger. Lekker warm, dat wel. Maar het droogt uw huid uit. Tijd om uw lichaam een beetje extra te verzorgen! 5 tips om uw huid extra te verwennen deze winter.

Lees verder

Lees ook: etherische oliën om beter te slapen

Etherische oliën: we kennen de term allemaal, maar wat doen die nu eigenlijk? Etherische oliën kunnen onder andere helpen om voor het slapen gaan te ontspannen en daardoor dat u beter gaat slapen. Er zijn talloze verschillende oliën, allemaal met hun eigen charme en effect. Lees alles over beter slapen met behulp van etherische oliën.

Lees verder