Naar boven

Gratis TerraSana Muesli Noten & Zuidvruchten

Bij Vitatheek houden we van zorgen voor jezelf. De natuur speelt daarbij vaak een grote rol. Niet voor niets zijn wij een grote voorstander van biologische producten en etenswaren. Daarom geven we dit weekend (t/m 20 augustus) GRATIS 1 kilo biologische TerraSana Muesli Noten & Zuidvruchten weg. Op=Op, dus wees er snel bij.

Terra Sana betekent 'gezonde aarde'. Een passende naam voor een organisatie die al meer dan 35 jaar biologische etenswaren produceert. U kunt meer over de filosofie van TerraSana vinden op onze TerraSana pagina.

De gratis muesli wordt vanzelf aan uw winkelwagentje toegevoegd als u een bestelling van €75,- of meer plaatst met minimaal één product van de geselecteerde merken.
TerraSana
Ekoland
Lima
De Halm
Your Organic Nature
Omega & More

Shoppen in de Natuurvoedingshop van Vitatheek
 

TerraSana

Terra Sana betekend Gezonde Aarde en dat is waar dit merk voor staat. Al 35 jaar komen de beste biologische voedingswaren hier vandaan. TerraSana heeft bovendien zowel het EKO-keurmerk als het Skal-keurmerk.

Bekijk alles van TerraSana
Ekoland

"Het huismerk van de natuur", aldus Ekoland. Ekoland is ervan overtuigd dat biologische voeding het beste is voor de mens én de natuur. Eko = oké is dan ook hun slogan.

Bekijk alles van Ekoland
Lima

Ook Lima is ervan overtuigd dat we het beste kunnen leven in harmonie met onszelf en andere levensvormen op aarde. Elkaar respecteren en er ook van genieten. Lima producten zijn 100% biologisch en plantaardig.

Bekijk alles van Lima
De Halm

De Halm staat garant voor biologische teelt van Hollandse bodem. De meesters van de Halm maken milieuvriendelijk geteelde etenswaren, maar verpakken hun producten in composteerbare plastic verpakkingen. Minder milieuvervuiling dus!

Bekijk alles van De Halm
Your Organic Nature

Bij Your Organic Nature gaat het echt om jouw natuurlijke gewoontes. Een gezond en biologische levensstijl is wat voor u een gewoonte is. Wordt Your Organic Nature ook uw gewoonte?

Bekijk alles van Your Organic Nature
Omega & More

Omega & More is vooral bekend van de 100% biologische kokosolie. Heerlijk om in te bakken of om uw in badkamer te gebruiken! (meer weten?)
De kokosolie is behalve biologisch ook verpakt in een kunststof pot of in glas.

Bekijk alles van Omega & More