Naar boven

Goede voornemens in 2019

We hebben met z'n allen elk jaar weer vele goede voornemens. Soms houden we ons eraan, soms niet. Toch is het goed om eens per jaar bewust stil te staan bij de belangrijke dingen in uw leven, zoals uw gezondheid en de wereld om uw heen. Omdat wij net als iedereen weten hoe moeilijk het naleven van goede voornemens is, hebben wij een Top 5 goede voornemens voor 2019 gemaakt. Alles naleven is natuurlijk niet haalbaar. Daarom hopen we dat u er een paar bruikbare tips uit kunt halen. Want alle beetjes helpen bij het leiden van uw eigen succesvolle, gezonde nieuwe jaar


Voornemen #5: Milieubewuster leven

We zijn ons steeds bewuster van onze omgeving en de wereld om ons heen. Het onderwerp van de plastic soep wordt steeds actueler en ook biologische etenswaren en andere producten van natuurlijke oorsprong worden steeds vaker gebruikt. Bij Vitatheek zijn we daar, samen met veel van onze klanten, heel bewust mee bezig. Zo gebruiken wij zo min mogelijk verpakkingsmateriaal (goed passende dozen) en gebruiken we zoveel mogelijk karton als opvulmateriaal in plaats van plastic. Met relatief kleine dingen maken we samen het verschil.

In onze webshop vindt u dan ook veel producten van natuurlijke oorsprong. Zoals natuurvoeding, maar ook veel huishoudelijke producten. Denk aan biologische wasmiddelen, gebaseerd op producten uit de natuur en met veel minder schadelijke stoffen voor het milieu. Allesreiniger, wasmiddel, vaatwastabletten, ruitenreiniger, zeep, bleek; noem het maar op. Door een natuurlijke variant te gebruiken behaalt u op een hele makkelijke manier één doel in 2019.

Naar de natuurlijke huishoudproducten
 
Voornemen #4: Meer ontspannen in 2019

Goede voornemens zijn er voor onze omgeving, maar vooral ook voor onszelf. In de drukke maatschappij waar we tegenwoordig in leven, is meer ontspannen een heel goed voornemen. Neem regelmatig een uurtje voor uzelf, zodat u even tot rust komt. Vergeet wat er allemaal nog moet. Dit uurtje staat in het teken van ú.

Verwen uzelf met wat lekkere producten. Koop een goed tijdschrift of boek, haal iets lekkers in huis, laat een warm bad met badzout vollopen of verwen uzelf met de lekkerste bodylotion of bodyscrub.

Neem eens een kijkje bij onze verzorgingsproducten
 
Voornemen #3: Voldoende vitaminen voor meer energie

Gezonder leven, we nemen het ons elk jaar weer voor. Een gebalanceerde voeding is het allerbelangrijkste. Maar zelfs een lichaam dat voldoende gezond voedsel binnen krijgt, kan wel eens een steuntje in de rug gebruiken. Zeker in de winter, wanneer we onze ramen vaker dicht houden en onze huizen minder doorluchten, zijn we gevoeliger voor een koutje en kost alles ons net wat meer energie.

Met een zorgvuldig samengestelde multivitamine geeft u uw lichaam net dat beetje extra energie en voedingsstoffen die u nodig heeft. Met één tablet per dag is dit ook een hele makkelijke manier om een goed voornemen te behalen! Wilt u uw hele gezin van extra energie voorzien? Voor kinderen zijn er ook lekkere (kauw)multi's. Makkelijk toch?

Bekijk onze multi's
 
Voornemen #2:  Eten vanuit de natuur

Natuurlijke voeding wordt nog steeds meer en meer gegeten. Dit vergt wellicht iets meer van u, omdat u uw eetpatroon erop aanpast. Maar u hoeft natuurlijk niet in één keer het roer om te gooien. Ook met kleine aanpassingen maakt u al verschil. Begin bijvoorbeeld met het drinken van natuurlijke, biologische sap. Super gezond en nog lekker ook!
Nog een stapje verder? Vervang dan uw broodbeleg eens door natuurlijke varianten, zoals notenpasta. Wilt u het helemaal doortrekken? Dan kunt u natuurlijk ook uw avondeten bereiden met alleen biologische producten. Hoe u het ook toepast, elk beetje draagt bij aan de gezondheid van u en uw gezin. 

Bekijk onze natuurvoedingshop
 
Voornemen #1: Afvallen

Goed voornemen nummer 1. Elk jaar wil een groot deel van Nederland weer een paar pondjes kwijt. De een gaat dat gemakkelijker af dan de ander en het proces kan voor iedereen anders zijn. Bij Vitatheek kunnen we u wel helpen met een paar ondersteunende producten, zoals maaltijdrepen of verantwoorde tussendoortjes. Ook hier kunt u met een paar kleine veranderingen wellicht al wat bereiken. Gaat u ook aan de slag met voornemen #2? Door bewuster te eten (natuurlijke voeding) krijgt u vaak minder suikers binnen. Dat zijn twee vliegen in één klap!

Bekijk onze dieetproducten
 

We hopen dat u in onze top 5 goede voornemens bruikbare tips heeft gevonden om één of meerdere goede voornemens te behouden in 2019. We wensen u een gezond, fit en energiek 2019 toe!

Het team van Vitatheek