Naar boven

ACTIE: 25% korting op TerraSana natuurvoeding


Altijd bewust bezig met voeding of een liefhebber van biologische producten? Dan bent u bij ons bij het juiste adres.
Bij ons kunt u terecht voor een grote variatie aan natuurvoeding van o.a. TerraSana. En u profiteert nu ook van éxtra korting.

Tot en met 31 januari 2019 krijgt u van ons geen 10%, maar maar liefst 25% KORTING op de natuurvoeding van TerraSana. Sla nu uw slag en bestel uw natuurvoeding extra voordelig. Op deze pagina vindt u alle natuurvoedingsproducten van TerraSana. 

Bestel direct met 25% KORTING

 
3 x Waarom natuurvoeding van TerraSana?
1: 100% biologisch

TerraSana streeft naar evenwicht tussen mens en natuur. Biologische natuurproducten horen daarbij. Alle producten zijn 100% biologisch geproduceerd. Ook proberen ze duurzaamheid nog verder door te voeren, o.a. door het gebruik van zonnepalen op hun gebouw.

2: Keurmerken

Biologisch eten is een trend, maar wanneer weet u nu eigenlijk dat het goed is? Er zijn 2 keurmerken die dat bevestigen: het welbekende EKO keurmerk en de Skal, die controle voert over biologische productiemethoden. TerraSana heeft beide keurmerken.

3: Meer dan 35 jaar ervaring

In de afgelopen 35 jaar heeft TerraSana veel ervaring opgedaan en kennis vergaard. Met deze kennis blijven zij continu hun producten verbeteren en aanscherpen, zodat u steeds vaker bewust een biologische keuze kunt maken.