Naar boven

10% extra korting op geselecteerde Natuurvoeding


Deze actie is afgelopen.
Bent u ook bewust bezig met voeding? Dan is het goed te weten dat u bij ons terecht kunt voor een grote variatie aan Natuurvoeding. Bijvoorbeeld voor biologische honing, biologische zonnepitten of biologische muesli. Wij vinden biologische en natuurlijke voeding belangrijk. Daarom werken we graag samen met merken als Bio Alimenti, Bio Fit, Bio Friends, Mattisson en andere verantwoorde producenten. 

Behalve biologische producten, vindt u bij ons ook glutenvrije etenswaren, veel bonen, zaden, pitten en noten, maar ook broodbeleg, sojaproducten en olie om uw eten mee te bereiden. Kortom, allerlei verantwoorde etenswaren die op een verantwoorde manier geproduceerd zijn. 

Tot en met eind mei  krijgt u van ons 10% éxtra korting op een geselecteerd aanbod Natuurvoedingsproducten. Onze Natuurvoeding is altíjd al scherp geprijsd. Dat ziet u aan het actielabel in de foto met 10% korting. Tijdens deze actie krijgt u, bovenop die actieprijs, nog eens 10% korting.
Sla uw slag en profiteer alleen nu van extra voordelige Natuurvoeding. Op deze pagina vindt u alle geselecteerde producten waarop u nog eens 10% extra korting krijgt. De korting is al verwerkt bij de actieproducten. 

Bekijk alle actie-artikelen met 10% éxtra korting
 
Onze Top 3 Merken in Natuurvoeding
3Pauly

3Pauly is één van de populairste producenten van glutenvrije producten. Het assortiment houdt niet op bij een klassieke broodvervanger, maar gaat verder. Denk aan Spaghetti en Cornflakes, maar er zijn ook heel veel lekkernijen, zoals glutenvrije pretzels, chocoladerepen en een soort cremekoekjes die lijken op glutenvrije Oreo-koekjes.

Bekijk de 3Pauly actie-artikelen
Zonnatura

Hét merk waar u waarschijnlijk gelijk aan denkt bij natuurvoeding. Van Zonnatura vindt u producten als verantwoorde cornflakes, bijvoorbeeld van spelt of quinoa. Maar ze hebben ook lekkere groentespreads, lijnzaadolie en natuurlijk thee

Lees ook ons blog over lekkere glutenvrije ontbijtjes.

Bekijk de Zonnatura actie-artikelen
Piramide thee

Een klassieker in de wereld van de theeën: Piramide. Van groene thee tot kamille en van blaas- en nierkruidenthee tot reinigende-kruidenthee. Of wat dacht u van Drakenvuurthee? Én, de theeën van Piramide zijn biologisch.

Tip: Ook de theeën van Yogi Tea en Pukka Thee zijn biologisch en doen mee aan deze actie.

Bekijk alle Piramide actie-artikelen