Naar boven
Sun Sidamo Bonen Medium Roast

Sun Sidamo Bonen Medium Roast

Art.nr:
840170
Merk:
Sun
9,75 8,77
  2-5 werkdagen
Dit product is momenteel niet op voorraad.

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd tot 40% korting
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

SUN - Sidamo - bonen - medium roast

Koffie met een gebalanceerde smaak met hints van citrus en chocolade. Sidamo koffie heeft een lichte zuurgraad en een krachtige body. Deze medium branding is uitermate geschikt voor snelfilter en cafetière.

De koffie: de Sidamo koffie wordt verbouwd door kleine boeren in de voormalige provincie Sidamo in Ethiopië. Zoals bij de meeste Afrikaanse koffies zijn de bonen klein en grijzig, maar prachtig en diep van smaak. De koffiebonen zijn 100% Arabica, Fairtrade en biologisch. Het proces: de koffiebonen worden met de hand geplukt en verkocht aan fabrieken. Daar worden de koffiebonen gewassen met helder, schoon water. De koffiebonen zijn zongedroogd en worden tijdens dit proces constant in beweging gehouden zodat alles gelijk gedroogd wordt.

De koffiebonen worden tot slot ‘groen’ afgeleverd bij IDorganics. Wij branden de koffiebonen volgens het ‘slow roast proces’ in onze eigen branderij tot heerlijke koffie.

Ingredienten
Koffiebonen*
*biologisch NL-BIO-01
Herkomst: Ethiopië

Gebruik
De bonen dienen gemalen te worden en er kan dan koffie van gezet worden. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden.

Koel en droog bewaren

Fabrikant
IDorganics
Ronde Tocht 20
1507CC ZaandamProductnummer: 840170