Naar boven
Zone Vaatwastablet Classic

Zone Vaatwastablet Classic

Art.nr:
956966
Merk:
2,70 2,43
  2-5 werkdagen
Dit product is momenteel niet op voorraad.

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd tot 40% korting
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

Zone Vaatwastablet classic

Samenstelling
5-15% Witverbindingen op zuurstofbasis, <5% niet-ionische oppervlaktereinigingsmiddelen, polycarboxilaten, enzymen (subtilisine, amylase), geurmengsel (d-limoneen).

Gebruik
Verwijder voorafgaand aan het inruimen de overgebleven etensresten uit de cabine. Vergeet niet de vaatwasser in te ruimen volgens de instructies van de producten, zodat de rotatie van de bovenste en onderste sproeier niet wordt gehinderd. Controleer voorafgaand aan elk gebruik of het filter schoon is. Verwijder de folie van het vaatwastablet, plaats de tablet in de houder en doe de vaatwasser goed dicht. Indien wordt gekozen voor een kort wasprogramma of wanneer het tablet niet volledig kan oplossen, leg dit dan op de bodem van de vaatwasser. De tabletten zijn uitsluitend geschikt voor vaatwassers.

Waarschuwing
Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Na inslikken: de mond spoelen - geen braken opwekken. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bevat subtilisine. Kan en allergische reactie veroorzaken.

Fabrikant
Advion B.V.
Slego 1
1046 BM AmsterdamProductnummer: 956966