Naar boven
Voordeelpakket Lamberts Whey Protein Unflavoured En Fitshape Creatine Monohydraat Met Een Gratis Shakebeker

Voordeelpakket Lamberts Whey Protein Unflavoured En Fitshape Creatine Monohydraat Met Een Gratis Shakebeker

Art.nr:
MD110363
Merk:
78,45 50,00
  2-5 werkdagen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd tot 40% korting
  • Gratis verzending vanaf € 35
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

Op deze pagina vindt u informatie over het voordeelpakket Lamberts Whey protein unflavoured en Fitshape Creatine Monohydraat met een gratis shakebeker

Lamberts Whey protein unflavoured

Whey Protein zonder smaaktoevoeging + zonder extra zoetstoffen
Wei is geïsoleerd uit melk en is bekend als makkelijk verteerbaar en is een kwalitatief rijke bron van een excellente mix van aminozuren, inclusief hoge hoeveelheden van de 3 branched chain aminozuren (BCAA’s). Aminozuren zijn essentiële componenten die voor het lichaam noodzakelijk zijn om spieren op te bouwen en te herstellen

Ingrediënten:
Wei eiwitmengsel (Wei eiwitconcentraat (melk, soja), Wei eiwitisolaat (melk, soja), Branched chained, aminozuren (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine)
Allergenen advies
Bevat soja, melk.
Geproduceerd in een fabriek waar eieren, soja, pinda’s en noten worden verwerkt

Fitshape Creatine Monohydraat

reatine Monohydrate van Fitshape is van zeer hoge kwaliteit. Het bevat pure farmaceutische Creatine Monohydraat, zonder enige toevoegingen. Creatine is een natuurlijke, lichaamseigen stof die voornamelijk is opgeslagen in de spieren.
Creatine is van essentieel belang bij de levering van energie tijdens lichamelijke inspanningen. Het kan door iedereen gebruikt worden. Vooral sporters op alle niveau’s zullen profijt hebben van een verhoogd creatinegehalte in het lichaam.
Als u creatine inneemt volgens de gebruiksaanwijzing, kunt u al na enkele dagen een positieve verandering bemerken. In combinatie met een goede training verkrijgt u een verhoging van de spierkracht en spiermassa zonder vet. U zult minder snel moe zijn en sneller herstellen na de training.

Gebruik
Mix 1 theelepel (± 2 gr) in 200 ml vruchtensap of water.
Dosering: De eerste vijf dagen zijn de oplaadfase.
De dosering hangt af van het lichaamsgewicht: onder 65 kg verspreid over de dag: 4 x 1 theelepel; 65-85 kg verspreid over de dag: 5 x 1 theelepel; over 85 kg verspreid over de dag: 6 x 1 theelepel daarna 1 theelepel ‘s morgens en 1 theelepel ‘s-avonds.
NB: Voor het beste resultaat, mix Creatine niet met caffeïne, eiwitshakes of andere maaltijden.Productnummer: MD110363