Naar boven
Cobeco Health Omega

Cobeco Health Omega

Art.nr:
838664
7,05 6,34
  2-5 werkdagen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd 10% tot 25% korting
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

Cobeco Omega 3 Visolie capsules bevatten de essentiële visvetzuren EPA en DHA en dragen bij aan een goede hersenfunctie en zijn goed voor het hart en het gezichtsvermogen. Om optimaal te kunnen functioneren, hebben de hersenen stoffen nodig die zij niet zelf kunnen aanmaken. Met name DHA, één van de belangrijke omega 3 vetzuren, die vooral van nature aanwezig zijn in vette vis, zoals zalm, ansjovis en makreel. Een optimaal gevarieerde voeding zou in principe voldoende omega 3 kunnen bevatten. Echter, de meeste mensen krijgen niet voldoende en/of niet de juiste visvetzuren binnen via de dagelijkse voeding. Omdat deze visvetzuren wel degelijk essentieel zijn voor een gezond lichaam, kan dit voedingssupplement uitkomst bieden. De Cobeco Omega 3 capsules bevatten een uitgebalanceerde combinatie van visoliën die essentieel zijn voor het optimaal functioneren van het menselijk lichaam. De visvetzuren EPA en DHA zijn goed voor het hart en het gezichtsvermogen. DHA ondersteunt daarbij de normale hersenfunctie.
Deze visvetzuren zijn van invloed op het hersenvolume en ondersteunen het concentratievermogen en geheugen. Daarnaast zijn omega 3 vetzuren uitermate belangrijk voor een evenwichtig gedrag en een goede en gebalanceerde gemoedstoestand.
DHA en EPA hebben bovendien een gunstige invloed op het hart. Er zijn meerdere studies die aangeven dat voldoende van deze visvetzuren een gunstige invloed hebben op het cholesterolgehalte en de hart- en bloedvaten. Bovendien zorgen deze omega 3 vetten voor soepele en gezonde gewrichten en sterke botten.

De visvetzuren ( EPA/DHA) in deze Omega 3 visolie capsules zijn goed voor het hart en gezichtsvermogen*¹,waarnaast het visvetzuur DHA de normale hersenfunctie ondersteunt*².
*¹ Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.
*² Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

Samenstelling per dagdosering: 1 capsule 3 capsules

Omega 3 vis vetzuren 356.3 mg 1068.9 mg
Waarvan EPA (eicosapentaeenzuur 18,5%) 165.8 mg 497.4 mg
Waarvan DHA (docosahexaeenzuur 12,3%) 110.7 mg 332.1 mg

Ingredienten
Visolieconcentraat, gelatine, onverzadigde vetzuren, water.

Allergeneninformatie
Bevat vis.

Gebruik
Neem 1 capsule per dag met voldoende water in. Bij voorkeur voor de maaltijd innemen. Neem niet meer dan 3 capsules per 24 uur.

Op een koele, droge plaats bewaren.

Fabrikant
Cobeco Pharma Manufacturing BV
Hertzstraat 2
2652XX Berkel en Rodenrijs

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.Productnummer: 838664
Laatst bekeken producten
Verwijderen
  • Cobeco Health Omega Cobeco Health Omega 30 Tabletten 7,05 6,34
    Meer info
    Toevoegen