Naar boven
To Remind You Zien Weten Eten Met Fosfaat & Eiwit

To Remind You Zien Weten Eten Met Fosfaat & Eiwit

Art.nr:
902012
5,95
  2-5 werkdagen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd 10% tot 25% korting
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

Dit boekje is voor mensen met nierfunctiestoornissen. Omdat zij door nierziekte vaak onvoldoende afvalstoffen kunnen uitplassen, blijven deze stoffen in het bloed achter. Eén van die afvalstoffen is fosfaat.

Door voedingsmiddelen te kiezen met minder fosfaat is het makkelijker uw fosfaatgehalte binnen de norm te houden. Dit betekent dat u ook op eiwit moet letten, omdat fosfaat in onze voeding meestal gebonden is aan eiwit.

ZienWetenEten met FOSFAAT en EIWIT is een handzaam boekje vol foto’s van de meest favoriete gerechten, snacks en drankjes inclusief de gemiddelde hoeveelheid fosfaat en eiwit per portie.

Het boekje bevat 80 pagina’s en 300 kleurrijke afbeeldingen gebonden in een stevige omslag. Door het kleine formaat (90 x 120 mm) past het in uw tas of jaszak. En kunt u overal en altijd bijhouden hoeveel fosfaat en eiwit u gedurende uw dag eet en drinkt. Zo kunt u zelf voedingskeuzes maken en variëren binnen de grenzen die voor u aangegeven zijn door uw diëtist of arts.Productnummer: 902012
Laatst bekeken producten
Verwijderen