Naar boven
Nutrini 1 - 6 Jaar 65713

Nutrini 1 - 6 Jaar 65713

Art.nr:
888519
Merk:
9,43 8,49
  2-5 werkdagen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd tot 40% korting
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

e voedingsbehoefte van een kind varieert per leeftijd, geslacht, activiteit en gezondheid en is afhankelijk van de individuele groei en ontwikkeling. Een kind moet onder alle omstandigheden, maar vooral tijdens ziekte, voldoende eten en drinken om goed te kunnen groeien en ontwikkelen.

Maar als je ziek bent, is het niet altijd makkelijk om alle benodigde voeding op te eten. Daarom is de energierijke drinkvoeding NutriniDrink ontwikkeld voor de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding bij kinderen van 1-12 jaar. Zodat ieder kind de kans krijgt om optimaal te groeien en ontwikkelen.

NutriniDrink helpt om in een kleine hoeveelheid toch de voeding die een kind nodig heeft binnen te krijgen. Een leuke verpakking en variatie in verschillende soorten en smaken helpen om de voorgeschreven hoeveelheid drinkvoeding op te drinken. Dit is belangrijk voor het succes van de dieetbehandeling.

Daarom is NutriniDrink verkrijgbaar op melkbasis in 5 lekkere smaken en in varianten met en zonder vezels.

NutriniDrink Smoothie met 15% echt fruit is verkrijgbaar in 2 heerlijke smaken: zomerfruit en rode vruchten.

NutriniDrink is een dieetvoeding voor medisch gebruik en wordt door een arts of diëtist geadviseerd. Medische voeding dient onder medisch toezicht te worden gebruikt.Productnummer: 888519
Laatst bekeken producten
Verwijderen