Naar boven
Royal Green Kokos Cooking Cream Extra Virgin

Royal Green Kokos Cooking Cream Extra Virgin

Art.nr:
876257
Merk:
35,94 26,95
  2-5 werkdagen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd tot 40% korting
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

Kokosolie is de laatste tijd bezig met een opmars. Langzaam komt het uit het slechte daglicht waar het ooit –onterecht- in was geplaatst. De verzadigde vetten zouden slecht voor ons zijn en een hoger cholesterol gehalte veroorzaken. De waarheid blijkt echter anders: de gezonde vetten in kokosolie zijn stukken beter voor de gezondheid dan margarine, transvetten uit frituurolie en plastic nepboter vol afgeleid linolzuur. Bijna alle soorten vet verliezen namelijk hun voedingswaarde als je ze verhit. Kokosolie heeft deze eigenschap niet en is daarom de beste olie om te verhitten. Het kan zelfs extreem hoge temperaturen verdragen, iets wat olijfolie veel minder goed aankan. Kokosolie kan keer op keer worden verhit zonder dat er vrije radicalen ontstaan, stoffen die niet in het lichaam thuishoren.

Kokosolie: hét middel in de keuken

Kokosolie en kokosvet zijn in principe precies hetzelfde: als de temperatuur onder de 25° komt wordt het vet hard en neemt het zijn witte, gestolde vorm aan zoals je het in het potje aantreft. Doe je het echter in een pan of zet je het op de verwarming, dan smelt het vet al bij 25°. Kokosvet kan ook worden losgeklopt met een handmixer; dan ontstaat een mouse die niet meer stolt en gemakkelijk smeerbaar is. Royal Green extra virgine kokosolie is dan ook een verantwoorde en gezonde manier om in te bakken, wokken en om op je brood te smeren. Verder is kokosolie van nature suikervrij en bevat het 0% transvetzuren. Het is licht verteerbaar en draagt bij aan een normale darmfunctie, de vetten worden niet opgeslagen dus het is goed voor de lijn.

Huid & Haar

Royal Green extra virgine kokosolie is op ontzettend veel verschillende manieren te gebruiken, het beperkt zich lang niet alleen tot de keuken. Er zijn talloze manieren waarop je kokosolie in je persoonlijke verzorging en beautyroutine kan opnemen, want ook hier bestrijd de aanwezigheid van antioxidanten die vrije radicalen. Je kan kokosolie onder andere gebruiken als:
- Bodylotion
- After sun
- Badolie
- Handcrème
- Haarmasker/Conditioner
- Make-up remover
- Gezichtsreiniger en -crème
- Lippenbalsem en -scrub
- Voetklovenzalf

Royal Green

Bij Royal Green geloven we dat er één manier is om gezond te genieten van het leven: de natuurlijke manier! We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten verkrijgbaar. Altijd puur natuur, veilig en indien mogelijk gecertificeerd biologisch. Biologische ingrediënten zijn een geschenk van de natuur en wij van Royal Green zijn gepassioneerd om deze Wijsheid van de Natuur te leveren. We zorgen goed voor onze schitterende planeet en ondersteunen biologische boerderijen en duurzame landbouw over de hele wereld. Dus geniet van het leven en blijf gezond!

Productnummer: 876257
Laatst bekeken producten
Verwijderen