Naar boven
Laugeman Mondspoelmiddel Fresh And Close

Laugeman Mondspoelmiddel Fresh And Close

Art.nr:
816140
Merk:
22,95 20,65
  2-5 werkdagen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd tot 40% korting
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

Fresh and Close, mondspoelmiddel Ontwikkelt voor de behandeling van halitose. Actieve stoffen in het mondspoelmiddel onttrekken zwavel uit de mond en pakken geurveroorzakende bacteriën en hun voedingsbodem aan. Zo herstelt de bacteriële balans in de mond. Spoelen en gorgelen met Fresh and Close periodontal solution verzorgt wangslijmvliezen, wangen, de tong en moeilijk bereikbare plekken in de mond- en keelholte.

Fresh and Close voor de behandeling van halitose, waarbij de oorzaak een irritatie of ontsteking van de tong, het tandvlees, het wangslijmvlies of de tonsillen is. In het bijzonder helpt Laugeman Fresh and Close periodontal solution bij:
Halitose (slechte adem)
Aften en wondjes
Tongontsteking
Gingivitis
Parodontitis
ANUG

Gebruik:

Spoel en gorgel tweemaal daags (bij voorkeur 's ochtends en 's avonds) gedurende 2 minuten. Gebruik hiervoor 15 ml Fresh and Close spoelmiddel. Gorgel goed, zodat ook het achterste deel van de tong en mond wordt gereinigd. De mondgeur zal gedurende de behandelperiode geleidelijk afnemen. In de meeste gevallen is de geur na twee weken verdwenen of sterk verminderd. Hoe sterker de mondgeur is, hoe langer het zal duren voor de mondgeur zal verdwijnen. Wij bevelen sterk aan om je tong na het spoelen te behandelen met een tongreiniger.Productnummer: 816140
Laatst bekeken producten
Verwijderen