Naar boven
Nestle Isosource Vezel Flexibag

Nestle Isosource Vezel Flexibag

Art.nr:
775078
Merk:
5,35 4,81
  2-5 werkdagen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd 10% tot 25% korting
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

Isosource® Standard Fibre is een kant-en klare, isocalorische, vezelverrijkte, volledige enterale voeding. Isosource® Standard Fibre sondevoeding beschikbaar in SmartFlex container en geschikt voor continuous of bolus voeden.

Isosource® Standard Fibre is een dieetvoeding voor gebruik bij (risico op) ondervoeding en voor mensen met een normale eiwit- en energiebehoefte. Isosource® Standard Fibre is geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

Dosering: Gebruik ≥500ml Isosource® Standard Fibre als aanvulling op de voeding en 1500-2000ml indien Isosource® Standard Fibre gebruikt wordt als enige voedingsbron. Of volg de medische aanbeveling. Dien de Isosource® Standard Fibre als sondevoeding toe op kamertemperatuur.

Bewaaradvies: De SmartflexTM kan ongeopend op een koele en droge plaats bewaard worden tot de houdbaarheidsdatum die op de verpakking en omdoos staat. Geopend dient de SmartflexTM binnen 24 uur geconsumeerd te worden. De geopende SmartflexTM afgesloten in de koelkast bewaren.

Isosource® Standard Fibre is een dieetvoeding voor medisch gebruik en dient gebruikt te worden onder medisch toezicht. Deze orale voeding is geschikt voor personen ouder dan 3 jaar. Isosource® Standard Fibre is niet geschikt voor parenteraal (I.V.) gebruik en het toevoeging van geneesmiddelen of andere voedingsmiddelen aan dit product is niet toegestaan.Productnummer: 775078
Laatst bekeken producten
Verwijderen