Naar boven
Skin Doctors White & Bright Sd

Skin Doctors White & Bright Sd

Art.nr:
793787
Merk:
35,00 31,50
  2-5 werkdagen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd tot 40% korting
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

Dit geavanceerde, huidverlichtende complex verbetert het aanzien van huidpigmentatie dramatisch, voor een heldere, gelijkmatige gelaatskleur.

Doelgroep:

Iedereen met:
- Sproeten
- Ouderdomsvlekken
- Hyperpigmentatie
- Donkere huidtint
- Oneffen gelaat
- Acne littekens en huidvlekken

Productgegevens:

Normale huidpigmentatie vindt plaats wanneer melanine probeert de huid te beschermen tegen UV straling en beschadiging. Factoren zoals erfelijkheid, langdurige UV radiatie en hormonale factoren kunnen de hoeveelheid melanine in de huid echter negatief beïnvloeden. SD White is de oplossing voor deze problemen.
  • Skin Doctors SD White is een afgeleide van een natuurlijk ingrediënt, dat heeft bewezen hetzelfde effect te hebben op het uiterlijk van de huid als de sterkste doktersbehandelingen.
  • Dramatische verbetering van het aanzien van huidpigment.
  • Herstel en onderhoud van een gelijkmatige huidskleur.
  • Verbetert de stevigheid en teint van de huid.
  • Bestrijdt de zichtbare tekenen van veroudering.

Ingrediënten:

1 Phyllanthus emblica

is

ook bekend als Emblic of Indische Kruisbes. Deze plant groeit in Zuidoost Azië. Het is een huidverlichtende, pigmentverminderend middel, dat de huid een heldere en gelijkmatige kleur geeft. Emblic is ook een sterke antioxidant.

2 Melkzuur

is een type alpha hydroxyzuur, dat van nature een huidhydratatiecomponent is. Het is aangetoond dat het de vochthoudende eigenschappen verbetert van de hoornlaag, met als gevolg een vermindering van de fijne rimpels.

Gebruik:

Na het reinigen van de huid, een kleine hoeveelheid licht inmasseren over het hele gezicht. Vermijd het gebied rond de ogen en mond. Alleen het te behandelen gebied inmasseren kan ook. Eenmaal per dag aanbrengen. Kan tegelijk met alle andere Skin Doctors producten worden gebruikt.Voor een beter resultaat moet de behandeling 6 – 8 weken voortgezet worden.

Veel gestelde vragen:

Wanneer zie ik resultaat?
Indien SD White tweemaal per dag wordt aangebracht, kunnen de meeste mensen binnen 6 – 8 weken een vermindering in pigment en een algehele verbetering in de teint en helderheid van de huid waarnemen. SD White helpt ook fijne lijntjes en rimpels verminderen en verbetert de soepelheid van de huid. Het resultaat van SD White kan variëren, afhankelijk van het huidtype.
Hoe ruikt het product?
Er is geen geurmiddel toegevoegd, omdat u het met een dagcrème kunt gebruiken, waar waarschijnlijk al een geur aan toegevoegd is.


Productnummer: 793787
Laatst bekeken producten
Verwijderen