Naar boven
Accu Chek Smart Pix

Accu Chek Smart Pix

Art.nr:
795600
Merk:
54,24
  2-5 werkdagen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

Altijd voordeel bij Vitatheek

 • Altijd 10% tot 25% korting
 • Gratis verzending vanaf € 30
 • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

Accu-Chek Smart Pix biedt u een eenvoudige en innovatieve oplossing voor de analyse en verwerking van uw diabetesgegevens (bloedglucosewaarden en insuline afgifte). Met Accu-Chek Smart Pix heeft u geen enkele computerkennis nodig en hoeft u zelfs geen software te installeren op uw computer. Accu-Chek Smart Pix verzamelt de gegevens van uw Accu-Chek bloedglucosemeter en/of insulinepomp en geeft ze gestructureerd weer in tabellen, grafieken of statistieken. Zo behoud u altijd een volledig overzicht over uw diabetesverloop.

Accu-Chek Smart Pix - een klein apparaat met grote voordelen

Of u nu een beginner of een expert bent, de Accu-Chek Smart Pix biedt u steeds een oplossing op maat.

 • Eenvoudig te gebruiken
 • Keuze tussen 20 verschillende mogelijkheden om uw waarden af te beelden
 • Geen installatie van software of extra kabels nodig
 • Directe verbinding met de PC via USB

In één oogopslag alle gegevens van uw diabetes

Accu-Chek Smart Pix geeft u de keuze tussen 20 verschillende mogelijkheden om uw waarden af te beelden, zoals globale, dagelijkse en wekelijkse trends. Hierdoor kunt u trends en patronen in uw therapieverloop herkennen. Specifiek zijn er 3 varianten mogelijk:

U heeft een, twee, of drie Accu-Chek bloedglucosemeters

Accu-Chek Smart Pix zorgt ervoor dat de gegevens van uw Accu-Chek bloedglucosemeter(s) op het computerscherm verschijnen. 8 verschillende grafieken, tabellen en statistieken geven uw testresultaten in een oogopslag weer, over een periode van maximaal 12 weken. Zo krijgt u een volledig overzicht van uw bloedglucosegegevens. En met behulp van maaltijdmarkeringen in de meter is het verder mogelijk om waarden die voor of na de maaltijd zijn gemeten te visualiseren.

Voorbeeld van de daggrafiek over 2 weken.U heeft een Accu-Chek insulinepomp

Uw Accu-Chek Spirit of Accu-Chek D-TRONplus insulinepomp biedt u gegevens van uw insulineafgifte en de handelingen die zijn verricht met de insulinepomp en infusiesets. Na het overzetten en analyseren met Accu-Chek Smart Pix kunt u 7 verschillende weergaven bekijken.

Voorbeeld van een overzicht van uw insulineafgifte.Voeg gegevens uit insulinepomp en bloedglucosemeter(s) samen


In het Accu-Chek-systeem passen zowel de gegevens uit uw insulinepomp als die van uw bloedglucosemeter(s). U brengt de gegevens van uw Accu-Chek apparaten over en ziet in 5 weergaven gecombineerde gegevens van uw diabetesbehandeling; een nog betere ondersteuning voor uw therapieverloop.


Voorbeeld van een daggrafiek die bloedglucosewaarden en insulinetoediening gecombineerd weergeeft.Productnummer: 795600
Laatst bekeken producten
Verwijderen
 • Accu Chek Smart Pix Accu Chek Smart Pix 1 Stuks 54,24
  Meer info
  Toevoegen