Naar boven
Lichtwesen Maha Chohan Olie 1

Lichtwesen Maha Chohan Olie 1

Art.nr:
627300
Merk:
23,90 21,51
  2-5 werkdagen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd 10% tot 25% korting
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

1. Innerlijke Wijsheid - MAHA CHOHAN

Samenvatting

in je eigen centrum blijven

je eigen grenzen stellen

medeleven, zonder je te verliezen in de situatie en de gevoelens van andere mensen

standpunten verlaten en vanuit een hoger perspectief bekijken

De kracht van de Opgestegen Meester MAHA CHOHAN

helpt de deur naar innerlijke wijsheid te openen en innerlijk een stap terug te zetten. Ook in moeilijke situaties lukt het, bij jezelf te blijven en jezelf of de situatie vanuit een hoger perspectief te bekijken. Het is eenvoudiger om de kracht vanuit innerlijke wijsheid en intuïtie te gebruiken, in het bijzonder bij spanningsvolle situaties zoals stress, overbelasting, geldgebrek of relatieproblemen. Ervaringen, kennis en gedragingen, kunnen in een nieuw kader geplaatst worden.

Deze kracht helpt gevoelige mensen, die zich snel afstemmen op anderen of stemmingen in ruimtes (kameleoneffect), zich niet te verliezen in andere mensen, situaties of gevoelens, maar in contact met zichzelf en de eigen wensen, behoeften en gevoelens te blijven. Zij ondersteunt therapeuten, adviseurs, leidinggevenden en helpt in ieder gesprek het overzicht te behouden, de rode draad te volgen en verbanden te herkennen.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen:

Wat is in deze situatie mijn doel / wens?

In welke situatie heb ik het overzicht verloren?

Bij welke mensen vind ik het moeilijk om bij mijzelf te blijven?

Bij wie heb ik de verantwoording weggehaald, voor wie los ik opdrachten en uitdagingen op, in plaats van hen daarin te begeleiden en hen daarin te laten groeien?

In welke situatie zit ik gevangen in gevoelens, denkbeelden of zelfbeelden?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence:

De essence helpt de gave van gevoeligheid te versterken. Het lukt je beter je te verplaatsen in anderen, bijvoorbeeld aan te voelen wat er aan de hand is, en tegelijkertijd verbonden te blijven met de Innerlijke Wijsheid en de benodigde afstand te houden. Zij is ook bijzonder behulpzaam op dagen of bij situaties, waarin men zich in beslag genomen voelt, de eigen gevoelens niet helder zijn of de wijsheid ontbreekt.Productnummer: 627300
Laatst bekeken producten
Verwijderen