Naar boven
Hg Zilverkoper Nooit Poetsen

Hg Zilverkoper Nooit Poetsen

Art.nr:
735078
Merk:
HG
9,59 8,63
  2-5 werkdagen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd tot 40% korting
  • Gratis verzending vanaf € 35
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

HG Zilver/koper nooit poetsen

HG zilver & koper nooit meer poetsen finish voorkomt dofheid en verkleuring van zilveren of koperen kandelaars, antieke theepotten en andere voorwerpen. Hiermee is het poetsen van zilveren en koperen voorwerpen verleden tijd!

- Onzichtbare, niet voelbare beschermfinish
- Voorkomt zwart en dof worden
- Ook voor messing en brons

Gebruik
Wanneer het te beschermen oppervlak stoffig is, dient dit gereinigd te worden met een zachte vochtige doek. Vuil, vette aanslag en zilver & koper-poets resten eerst verwijderen met een sopje van heet water. Het oppervlak goed laten drogen. Dek de omgeving van de voorwerpen af (bijvoorbeeld met folie of kranten). De bus goed schudden voor gebruik. Houd de spraybus rechtop en spray niet te dik, op circa 20 cm afstand, in gelijkmatige banen op het te behandelen oppervlak. Na gebruik de spraybus op zijn kop houden en spuiten tot er alleen nog drijfgas uit de bus komt: hierdoor wordt verstopping voorkomen. Wanneer de sproeikop van de puitbus toch verstopt raakt, deze van de spuitbus trekken en enige uren in pure aceton leggen. Zonodig de sproeier met een fijne naald doorprikken. HG "zilver & koper nooit-meer-poetsen-finish" kan, wanneer gewenst, worden verwijderd met aceton. Niet toepassen op bestek en serviesgoed dat in aanraking komt met etenswaren en drank.

Fles rechtop vervoeren en bewaren.

Waarschuwing
H222- zeer licht ontvlambare aerosol.
H229- houder onder druk: kan open barsten bij verhitting.
H319- veroorzaakt ernstige oogirritatie.
H336- Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.
P101- Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
P102- buiten het bereik van kinderen houden.
P261- inademing van spuitnevel vermijden.
P264- Na het werken met dit product de handen grondig wassen.
P271- Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P305+P351+P338- Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contact lenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.

Container onder druk; bescherm tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven de 50 °C. Niet doorboren of verbranden, zelfs niet na gebruik. Niet spuiten in de richting van een vlam of gloeiend voorwerp. Uit de buurt van ontstekingsbronnen houden. Bij gebruik niet roken. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Fabrikant
HG International
Damsluisweg 70
1332 EJ AlmereProductnummer: 735078