Nu 15% introductiekorting op Magnesium Bisglycinaat van Vitalize. De korting wordt in de winkelmand verrekend.
Sluiten
Naar boven

Nannycare Opvolgvoeding Geitenmelk

Art.nr:
225568
Merk:
39,95
  1-3 werkdagen

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd tot 40% korting
  • Gratis verzending vanaf € 45
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

Nannycare® Opvolgmelk

- geschikt vanaf 6 maanden
- van Nieuw-Zeelandse geiten
- zachte, romige smaak
- nu met 15 mg DHA
- vitamine A en C leveren een bijdrage aan de normale werking van het immuunsysteem
- ijzer draagt bij aan een normale cognitieve ontwikkeling van - kinderen
- calcium en vitamine D zijn belangrijk voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen
- vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem bij kinderen

Uitsluitend lactose toegevoegd
Vanwege Europese regelgeving is het verplicht extra koolhydraten toe te voegen aan flesvoedingen voor kinderen onder de 1 jaar om tegemoet te komen aan de energiebehoefte van deze jonge kinderen. Nannycare kiest bewust niet voor minder gunstige koolhydraten als maltodextrine of glucosesiroop, zoals veel andere flesvoedingen, maar maakt uitsluitend gebruik van het duurdere lactose ter aanvulling van het natuurlijke lactosegehalte in geitenmelk.

Ingredienten
Gepasteuriseerde volle geitenMELK, lactose (uit MELK), plantaardige oliën (zonnebloemolie [hoog oleïne], koolzaadolie, zonnebloemolie, antioxidanten [zonnebloemlecithine, tocoferolrijk extract]), gepasteuriceerde geitenMELKpoeders, VISoliepoeder (bron van docosahexaeenzuur), Mortierella alpina oliepoeder (bron van arachidonzuur), mineralen (Natriumcitraat, calciumcitraat, calciumhydroxide, kaliumchloride, ijzersulfaat, zinksulfaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumseleniet), cholinechloride, L-tyrosine, L-tryptofaan, L-cystine, vitaminen (Dl-α-tocoferylacetaat, L-ascorbinezuur, nicotinamide, cholecalciferol, retinylacetaat, calcium-d-pantothenaat, cyanocobalamine, fytomenadion, thiaminehydrochloride, riboflavine, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, D-biotine.), L-isoleucine, taurine, L-carnitine.

Voedingswaarde per 100 ml bereide voeding:

Energie

kilojoules 280
kilocalorieën 66

Hoofdbestanddelen

Vetten 3,4 g
waarvan verzadigd 1,2 g
waarvan enkelvoudig onverzadigd 1,6 g
waarvan meervoudig onverzadigd 0,53 g
- linolzuur 400 mg
- linoleenzuur 53 mg
- docosahexaeenzuur (DHA) 15 mg
- arachidonzuur (AA) 16 mg
Koolhydraten 7,4 g
waarvan suikers 7,4 g
waarvan lactose 7,4 g
Vezels 0 g
Eiwitten 1,3 g

Vitaminen

Vitamine A 56 mcg-RE
Vitamine D 1,5 mcg
Vitamine E 1,5 mg α-TE
Vitamine K 6,7 mcg
Vitamine C 13 mg
Thiamine (B1) 0,062 mg
Riboflavine (B2) 0,12 mg
Niacine (B3) 0,66 mg
Vitamine B6 0,036 mg
Foliumzuur 13,2 mcg
Vitamine B12 0,18 mcg
Biotine 2,3 mcg
Pantotheenzuur (B5) 0,35 mg

Mineralen

Natrium 19 mg
Kalium 70 mg
Chloride 57 mg
Calcium 59 mg
Fosfor 44 mg
Magnesium 4,6 mg
IJzer 0,89 mg
Zink 0,49 mg
Koper 0,049 mg
Mangaan 0,009 mg
Fluoride 0,0065 mg
Selenium 2,5 mcg
Jodium 13 mcg

Overig

choline 21 mg
taurine 4,6 mg
carnitine 0,9 mg
inositol 3,9 mg

Voedingsschema
Voedingstabel vanaf 6 maanden
Baby’s vanaf 6 maanden* hebben ongeveer 500-600 ml borstvoeding of flesvoeding per dag nodig. Dit is slechts een richtlijn. Mogelijk heeft uw kindje meer of minder nodig dan in de tabel staat aangegeven, of drinkt uw kindje verschillende hoeveelheden op verschillende tijdstippen. Laat uw kindje altijd stoppen met de voeding als het aangeeft verzadigd te zijn. Het volume van de bereide formule is iets groter dan van het toegevoegde water. Voeg één schepje toe per 30 ml water, zoals aangegeven in de volgende tabel:

Aantal afgestreken schepjes poeder: Afgekoeld gekookt water per voeding:
6 180 ml

* Uitgaande van de start van het overgaan op vaste voeding bij 6 maanden.

Bereidingsavies
Volg de instructies voor bereiding nauwkeurig op. Aan onjuiste bereiding en bewaring van het product zijn risico's voor de gezondheid verbonden. Was altijd uw handen voordat u de voeding gaat bereiden.

1. Was uw handen en steriliseer flessen en spenen volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

2. Kook vers water. Gebruik geen water dat kunstmatig onthard of al eerder gekookt is. Laat het niet langer dan 30 minuten afkoelen. Giet de benodigde hoeveelheid water (zie tabel) in een gesteriliseerde zuigfles.

3. Vul de bijgevoegde maatschep losjes met poeder en strijk af. Voeg altijd 1 afgestreken maatschep (4,3 gram) poeder toe aan elke 30 ml water in de fles.

4. Voeg het benodigde aantal maatscheppen toe aan het gekookte en afgekoelde water.

5. Doe de gesteriliseerde speen en dop op de fles en schud tot het poeder volledig is opgelost.

6. Laat de fles zo nodig verder afkoelen onder koud stromend water. Controleer de temperatuur van de voeding (handwarm). Geef de voeding onmiddellijk na de bereiding

Belangrijke informatie
Nannycare Opvolgmelk is uitsluitend geschikt om voor specifieke doeleinden te worden gebruikt als voeding voor zuigelingen die ouder zijn dan 6 maanden, als onderdeel van een gevarieerde en gezonde voeding. Het mag niet worden gebruikt als vervanging van moedermelk gedurende de eerste zes levensmaanden en is ook niet geschikt voor zuigelingen jonger dan 6 maanden. De beslissing om met aanvullende voeding te beginnen moet alleen worden genomen op advies van onafhankelijke deskundigen op het gebied van geneeskunde, voeding of farmacologie of van personen die beroepsmatig verantwoordelijk zijn voor de zorg voor moeder en kind, op basis van de specifieke groei- en ontwikkelingsbehoeften van de individuele zuigeling.

Bewaaradvies
Bewaar om hygiënische redenen geen reeds bereide voedingen. Maak elke keer een verse voeding klaar en gooi restjes voeding altijd uiterlijk na 2 uur weg. Het water moet vers gekookt worden. Laat het niet langer dan 30 minuten afkoelen en tot minimaal 70°C. Warm de voeding nieot p in de magnetron om ongelijkmatige verwarming te voorkomen en dat uw kindje zich eraan kan verbranden. Voeg geen extra scheppen poeder of andere ingrediënten toe aan de fles. Bewaar (on)geopende blikken op een koele, droge plaats (niet in de koelkast). Blik steeds goed afsluiten. Gebruik de inhoud binnen 4 weken na de eerste opening.

Distributeur
Vitals Voedingssupplementen BV
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX ZaandamProductnummer: 225568