Naar boven

Iwhite Express

Art.nr:
225427
Merk:
25,99 23,39
  2-5 werkdagen
Dit product is momenteel niet op voorraad.
Houd mij op de hoogte Toevoegen aan favorieten

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd tot 40% korting
  • Gratis verzending vanaf € 35
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

Wil je een stralende glimlach en wel onmiddellijk? Dat is mogelijk met onze nieuwste innovatie: iWhite Express! Dit revolutionaire instant apparaat voor het witmaken van tanden verwijdert actief hardnekkige vlekken en tandplak op moeilijk te bereiken tandoppervlakken. Resultaten zijn al na EEN minuut zichtbaar!

iWhite Express is een revolutionair, tandveilig hulpmiddel voor het witmaken van tanden met onmiddellijke resultaten. De ultradunne sponsstructuur heeft een groot absorptievermogen en verwijdert gemakkelijk hardnekkige vlekken en tandplak op moeilijk bereikbare tandoppervlakken.

Het vlekkenverwijderende sponsje moet worden geactiveerd met een paar druppels van het iWhite Express-serum voor het witmaken van tanden. Dit serum bevat natuurlijke, witmakende enzymen, glazuurversterkende werkzame stoffen en verkoelende middelen voor een frisse adem. De combinatie van het vlekkenverwijderende sponsje met het witmakend serum leidt tot parelwitte tanden en een langdurig schoon tandoppervlak.

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Xylitol, Bromelain, Magnesium Sulfate, Maltodextrin, Acacia Senegal Gum, Calcium Gluconate, Calcium Lactate, Xanthan Gum, Diazolidinyl Urea, Aroma, Sodium Citrate, Papain, Methyl Diisopropyl Propionamide, Limonene.

Gebruik
Stap 1: Zorg ervoor dat uw handen schoon en droog zijn.

Stap 2: Klik een plastic opzetstuk met vlekkenverwijderende sponsje op het apparaat.

Stap 3: Schud voorzichtig het iWhite Express-serum voor het witmaken van tanden.

Stap 4: Activeer het vlekkenverwijderende sponsje met enkele druppels van het iWhite-serum voor het witmaken van tanden. Wrijf lichtjes over de tanden met de platte kant van het sponsje terwijl u verticale op- en neergaande bewegingen maakt. Gebruik een nieuw plastic opzetstuk als het sponsje beschadigd raakt.

Stap 5: Zorg ervoor dat het sponsje vochtig blijft tijdens gebruik. Breng indien nodig opnieuw meerdere druppels van het iWhite Express-serum aan.

Stap 6: Spoel uw mond met water of mondwater.

Stap 7: Verwijder het plastic opzetstuk van het apparaat en gooi het weg. Gebruik een nieuw plastic opzetstuk voor elke nieuwe behandeling.Productnummer: 225427