Naar boven

Foliumzuur 800Mcg & B12 Kal Bloem

Art.nr:
557241
Merk:
Bloem
9,79 8,81
  2-5 werkdagen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd tot 40% korting
  • Gratis verzending vanaf € 35
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

KAL Foliumzuur 800 µg & B12 - Vitamineprepraat

Geschikt voor vegetariërs.

Foliumzuursuppletie verhoogt de folaatstatus van de moeder. Een lage folaatstatus van de moeder is een risicofactor voor het ontstaan van neurale buisdefecten bij de zich ontwikkelende foetus.

Samenstelling per dagdosering (1 vegetarische tablet) %RI*
Foliumzuur (pteroylmonoglutaminezuur) 800 µg 400%
Vitamine B12 (als cyanocobalamine) 5 µg 200%
*%RI = Referentie-inname


Ingredienten
Vulstof (cellulose), antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat), emulgator (vernet natriumcarboxymethylcellulose), pteroylmonoglutaminezuur, cyanocobalamine.

Gebruik
Eenmaal daags 1 vegetarische tablet tijdens de maaltijd innemen met voldoende water. Het voedingssupplement is bedoeld voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Het gunstige effect wordt verkregen bij een extra foliumzuurinname van tenminste 400 µg per dag gedurende tenminste één maand voor en maximaal drie maanden na de conceptie. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bij kamertemperatuur en droog bewaren.

Verkoop en distributie
B. Nagel BV
Bosberg 41
7271 LE Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.Productnummer: 557241