Naar boven
Gladskin Rosacea Creme

Gladskin Rosacea Creme

Art.nr:
951659
Merk:
29,50
  2-5 werkdagen

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd tot 40% korting
  • Gratis verzending vanaf € 35
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

Gladskin Rosacea Cream is speciaal voor mensen met rosacea ontwikkeld, door het Nederlandse biotechnologiebedrijf Micreos. Gladskin kan rosacea niet genezen, het kan echter wel ontstekingen voorkomen en symptomen verminderen.

Gladskin Rosacea Cream is een medisch hulpmiddel dat te gebruiken is op de intacte huid.

Gladskin Rosacea bevat het werkzame enzym Staphefekt™. Dit enzym doodt de ongewenste bacterie, Staphylococcus aureus, terwijl de onmisbare goede bacteriën die de huid beschermen met rust worden gelaten. Dit voorkomt ontstekingen, biedt verlichting en vermindert de rosacea-symptomen.

- Kalmeert de huid en verlicht jeuk
- Voorkomt nieuwe ontstekingen
- Vermindert roodheid en een brandend gevoel
- Draagt bij aan een gezonde bacteriële balans van de huid

Toepassing
Gebruik Gladskin Rosacea wanneer u last heeft van rosacea. Rosacea is te herkennen aan roodheid in het gelaat, rode wangen, neus en voorhoofd, bultjes, puistjes, jeuk en een brandend gevoel.

Ingredienten
Aqua
Vaselinum album
Cera cetomacrogolis emulsificans
Paraffinum liquidum
Propylene glycol
Glycerin
Arginine HCL
Sodium chloride
Tromethamine
Staphefekt™ SA.100 C2.4
Calcium chloride

Gebruik
-Gebruik het product consequent twee- tot driemaal daags op een huid die vrij is van andere middelen zoals cremes, reinigingsmiddelen en poeders.
-Aanbrengen op en rond de rosacea plekken. Dik aanbrengen is niet nodig.
-Laat de creme gedurende minimaal 5-10 minuten inwerken voordat u overige producten aanbrengt op de huid.

De houdbaarheidsdatum van dit product staat vermeld op het flesje. Niet blootstellen aan temperaturen onder 0°C of boven 25°C. De Rosacea creme moet in de koelkast bewaard worden.

Gladskin kan een direct kalmerend effect hebben, maar het kan ook 4 tot 6 weken duren voordat de roodheid, bultjes en puistjes zichtbaar verminderen. Verder kan het zijn dat de Staphylococcus aureus-bacterie geen rol speelt bij uw rosacea. Omdat Gladskin zich alleen richt op deze bacterie, zult u in dat geval geen effect ervaren. Als u Gladskin voor de eerste keer gebruikt, is het mogelijk dat de rosacea-symptomen tijdelijk toenemen. Dit zal na enkele weken verbeteren.Productnummer: 951659