Naar boven
San Benzoylperoxide 50Mg Hydro

San Benzoylperoxide 50Mg Hydro

Art.nr:
734542
Merk:
2,66
  2-5 werkdagen
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Dit is een receptvrij geneesmiddel.
Advies nodig? Mail of bel ons!.
Lees voor uw aankoop de informatie geheel door.
Lees voor gebruik de bijsluiter.
Meer over online aanbieder medicijnen.

Altijd voordeel bij Vitatheek

  • Altijd 10% tot 25% korting
  • Gratis verzending vanaf € 30
  • Ruim 65.000 producten

Omschrijving

Benzoylperoxide 50 mg/g hydrogel Samenwerkende Apothekers
benzoylperoxide

1. WAARVOOR WORDT DIT MIDDEL GEBRUIKT?
Benzoylperoxide hydrogel Samenwerkende Apothekers behoort tot de groep van anti-acne geneesmiddelen en wordt gebruikt bij de behandeling van acne (jeugdpuistjes). Benzoylperoxide hydrogel Samenwerkende Apothekers is een gel die benzoylperoxide bevat. Benzoylperoxide doodt de P.acnes bacterie, die kan zorgen voor ontstekingen en heeft een schilferende werking op de huid.
Daarnaast remt Benzoylperoxide hydrogel Samenwerkende Apothekers de aanmaak van overtollig talg.
De vorming van mee-eters en puistjes wordt hierdoor aanzienlijk verminderd en tijdens de behandeling met Benzoylperoxide hydrogel Samenwerkende Apothekers zullen reeds bestaande mee-eters en puistjes in omvang en aantal afnemen.
Wordt uw klacht na 14 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts.

2. WANNEER MAG U DIT MIDDEL NIET GEBRUIKEN OF MOET U ER EXTRA VOORZICHTIG MEE ZIJN?

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?
- U bent allergisch voor één van de stoffen die in dit geneesmiddel zitten.

Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met dit middel?
- als u dit middel in de buurt van de ogen of slijmvliezen aanbrengt. Vermijd elk contact van het middel met de ogen en de slijmvliezen. Indien dit onverhoopt toch gebeurt dan direct spoelen met veel water. Was altijd de handen na het aanbrengen van dit middel;
- als u een beschadigde huid heeft. Gebruik dit middel niet op beschadigde delen van de huid; - vlak vóór, tijdens en kort na het zonnebaden. Gebruik dit middel dan niet omdat het de huid kan irriteren. Blootstelling aan overdadig UV-licht (zon, zonnebank en hoogtezon) moet worden vermeden;
- als jeuk en zwelling, eventueel in combinatie met vochtafscheiding, optreden. Stop dan met het gebruik van dit middel en raadpleeg uw arts of apotheker;
- Benzoylperoxide hydrogel Samenwerkende Apothekers kan haren, wenkbrauwen en gekleurd textiel (kleding, beddengoed e.d.) verbleken.

Gebruikt u nog andere geneesmiddelen?
Gebruikt u naast Benzoylperoxide hydrogel Samenwerkende Apothekers nog andere geneesmiddelen, of heeft u dat kort geleden gedaan of bestaat de mogelijkheid dat u in de nabije toekomst andere
geneesmiddelen gaat gebruiken? Vertel dat dan uw arts of apotheker.
Andere geneesmiddelen tegen acne (die tretinoïne (vitamine A-zuur) of adapaleen bevatten) kunnen eventueel gelijktijdig met Benzoylperoxide hydrogel Samenwerkende Apothekers worden gebruikt, maar ze mogen niet op hetzelfde moment als Benzoylperoxide hydrogel Samenwerkende Apothekers op de huid worden aangebracht. Deze andere geneesmiddelen moeten dan ’s avonds worden aangebracht, en Benzoylperoxide hydrogel Samenwerkende Apothekers ’s ochtends.

Zwangerschap en borstvoeding
Bij gebruik volgens het advies in deze bijsluiter kan dit middel, voor zover bekend, zonder gevaar tijdens de zwangerschap en borstvoeding worden gebruikt.
Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Rijvaardigheid en het gebruik van machines
Dit geneesmiddel heeft, voor zover bekend, geen invloed op de rijvaardigheid en de bekwaamheid om
machines te gebruiken.

Benzoylperoxide hydrogel Samenwerkende Apothekers bevat propyleenglycol
Deze stof kan huidirritatie veroorzaken.

Geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.


Productnummer: 734542